Παραμένουν όλες… συν 4 μεταγραφές στη Βολίδα

Παραμένουν όλες… συν 4 μεταγραφές στη Βολίδα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρυσι τέτοια εποχή η γυναικεία ομάδα της Βολίδας, πρόσθεσε στο ρόστερ της πολλές παίκτριες, οι οποίες είχαν έρθει στο νησί για σπουδές

30
Ιουλίου / 2020

και όλοι θεωρήσανε πως θα έκανε πρωταθλητισμό με μία τέτοιου είδους ενίσχυση. Δυστυχώς οι συνθήκες ήταν τέτοιες, με απουσίες από τις προπονήσεις και ελάχιστο χρόνο στο κλειστό του ΕΑΚΚ, με αποτέλεσμα η ομάδα να τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ΕΣΠΕΔΕ.
Τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά τη σεζόν που έρχεται, αφού όπως ενημέρωσε η ομάδα, όχι μόνο θα μείνουν όλες οι παίκτριες και τη νέα σεζόν, αλλά βρίσκεται κοντά σε τέσσερις ακόμη προσθήκες. Βέβαια θα έχει απώλειες από δικά της κορίτσια, αφού κάποια θα φύγουν από το νησί λόγω σπουδών.
Παρόλα αυτά, αν βρεθεί χώρος και χρόνος για περισσότερη προπόνηση και τα κορίτσια το επιδιώξουν, μπορούμε να περιμένουμε πολλά τη σεζόν που έρχεται και σίγουρα η ομάδα στις να είναι ανάμεσα σε αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν.
 
Η ανακοίνωση της Βολίδας: «Με το ίδιο δυναμικό αλλά και με τέσσερις μεταγραφές για τη νέα αγωνιστική για την ομάδα μας μετά την ανανέωση των αθλητριών: Καραγκούνη Βιβή,  Πρίφτη Βάσω, Θεοδοσίου Χριστίνα, Χριστοπούλου Θάλεια, Καρατζίκου Αγγελική  και μαζί τους Καλούδη Σάντρα, Αρώνη Αναστασία, Βλάχου Αθηνά, Καζιάνη Κατερίνα και Καργιοφίλη Εύα. Αποχωρούν από την ομάδα λόγω σπουδών οι: Μοτσενίγου Έλενα, Κορίκη Άρτεμις και Βιτέζ Τασία».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ