Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανανέωσε ο Θεοδωράκης στην ΑΕΛ, πήρε Γραμμένο ο ΟΦΑΜ

Γ’ Εθνική
27 Ιουλίου 2020 / 17:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενώ μένουν τέσσερις μέρες για τη δήλωση συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική, από την πλευρά του Θιναλιακού δεν υπάρχει καμιά πληροφόρηση

αν θα δηλωθεί η ομάδα και όλα είναι ρευστά με την πιθανότητα να παίξει στην Α1 να είναι πιο κοντά. Οι άλλες δυο ομάδες, ΑΕΛ και ΟΦΑΜ θα λάβουν μέρος κανονικά και προχωράνε στο σχεδιασμό τους, «γεμίζοντας» το ρόστερ τους.
Η ΑΕΛ που φαίνεται να θέλει να είναι στις πρωταγωνίστριες ομάδες, καθώς αυτό δείχνει η ποιότητα των παικτών που έχει κλείσει, ανακοίνωσε ότι ένας πραγματικά εξαιρετικός μέσος ο Ανδρέας Θεοδωράκης θα συνεχίσει με την ομάδα. Δεν έχει ενημερώσει ακόμη για προπονητή, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Π. Κορομπόκης από τον Βορρά που ήταν πέρυσι στον Θιναλιακό, θα μετακομίσει φέτος στον νότο και την ΑΕΛ, χωρίς κάτι να είναι επίσημο.
Από την πλευρά του ο ΟΦΑΜ που συνεχίζει με τον Σάββα Σιδερόπουλο στον πάγκο, προχωράει και εμπλουτίζει το ρόστερ του, ενώ απέκτησε έναν παίκτη που έπαιξε πέρυσι στη Γ΄ Εθνική και καλύπτει κυρίως το αριστερό άκρο της άμυνας, τον Κ. Γραμμένο.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με την προκήρυξη να αναφέρει πως θα πρέπει να παίζουν στην ενδεκάδα και δύο ποδοσφαιριστές έως 20 χρόνων, αυτόματα θα πρέπει οι ομάδες να ψάξουν και το κομμάτι αυτό, κάτι που δεν είναι και εύκολο.
Δείτε τις ανακοινώσεις από ΑΕΛ και ΟΦΑΜ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αριστεροπόδαρο «αρτίστα της στρογγυλής θεάς» Ανδρέα Θεοδωράκη. Για πέμπτη διαδοχική χρονιά ο «μάγος» θα μείνει στην αγαπημένη μας ομάδα και μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχόμαστε στον «Τεό» να έχει την υγεία του και να δώσει πολύτιμες λύσεις μέσα στο γήπεδο προς όφελος φυσικά της Α.Ε. Λευκίμμης».

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ: «Ο Όμιλος είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να υποδεχτεί στο ρόστερ του τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Γραμμένο. Ο ταλαντούχος αμυντικός την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Θιναλιακού στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΟΦΑΜ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια