Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιμένει χρηματοδότηση το κλειστό στις Αλυκές

Χάντμπολ
24 Ιουλίου 2020 / 16:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κραυγή αγωνίας ηχεί από το τμήμα χάντμπολ του Κερκυραϊκού Γ.Σ. για την έλλειψη εγκαταστάσεων και την ανάγκη του κλειστού στις Αλυκές,

κάτι που επισημάναμε πρόσφατα στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ενώ η επίσκεψη Αυγενάκη άφησε ελπίδες, αλλά τα αποτελέσματα θα δείξουν πόσο ωφέλιμη ήταν. Και αν θέλουμε να δούμε όλα όσα σχεδιάστηκαν και ανακοινώθηκαν για έργα και χρηματοδοτήσεις, θα έπρεπε αξιολογικά και με βάση τις υπάρχουσες ανάγκες να δοθούν οι χρηματοδοτήσεις.
Το τμήμα χάντμπολ που κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να δημιουργήσει ομάδες που έφτασαν στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος, με τη μεγάλη συμβολή του Νίκου Πέρρου και των συνεργατών του, είχε σαν βάση του τις εγκαταστάσεις στου Βρυώνη, στις παλιές αποθήκες της coca cola, αλλά πλέον «ξεσπιτώνεται» και θα πρέπει να προταχθεί η δημιουργία του κλειστού του Κ.Γ.Σ.
Αυτό ουσιαστικά αναφέρει και  η θέση του τμήματος χάντμπολ του Κερκυραϊκού, με αφορμή τη μεγάλη επίδοση της Σπυριδούλας Καρύδη, η οποία μέρος της επιτυχίας της ξέρει ότι οφείλεται και στη δυνατότητα προετοιμασίας που είχε στις εγκαταστάσεις στου Βρυώνη.
 
Η ανακοίνωση: «Μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για την Κέρκυρα, για τον (ταλαίπωρο...) Κερκυραϊκό αθλητισμό η αθλήτρια του ιστορικού Κερκυραϊκού Γ.Σ. ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΡΥΔΗ... και νέο Ρεκόρ... αυτήν τη στιγμή 2η καλύτερη στον κόσμο επίδοση για την ηλικία της... Μπράβο της για την εργατικότητα της, το ζήλος της, την αγάπη για τον αθλητισμό... τιμά τα χρώματα της Κέρκυρας , του ΚΓΣ… μπράβο και στους προπονητές της και στην οικογένειά της...  Ευχόμαστε και σε ανώτερα... (άραγε τι θα πουν οι υπεύθυνοι για τις αθλητικές υποδομές στην Κέρκυρα; θα βγάλουν ανακοινώσεις «συγχαρητηρίων»;  θα δώσουν ανθοδέσμη στο αεροδρόμιο; τα έχουμε δει και στο παρελθόν με τις πολλές διακρίσεις αθλητών και αθλητριών του ΚΓΣ...  Ένα μόνο δεν μας λένε... ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ;  ΕΤΟΙΜΟ ΕΡΓΟ... ΩΡΙΜΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ... ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... η Σπυριδούλα ...και άλλοι εκκολαπτόμενοι πρωταθλητές προπονούντο στις αποθήκες της ΒΕΛΚΑ μέχρι χθες... τώρα χωρίς αυτόν το στεγασμένο χώρο… επιτέλους. ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ! Παύλο, Σπυριδούλα... ο αθλητισμός μας μαθαίνει πως «οι δυσκολίες μας δυναμώνουν». Ο Κερκυραϊκός προχωρά στη δεύτερη εκατονταετηρίδα του και απαιτεί ΣΕΒΑΣΜΟ κύριοι υπουργοί».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια