Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κωπηλασία του ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

ΝΑΟΚ
23 Ιουλίου 2020 / 15:45

Την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Μαραθώνα, κατέκτησε ο ΝΑΟΚ στην κατηγορία της οκτακώπου παίδων

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Μεγάλη επιτυχία της Κωπηλασίας του ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020, καθώς μετά από μια πενταετία η Κωπηλασία του ΝΑΟΚ κατακτά την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία οκτακώπου παίδων και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020 που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά στο Μαραθώνα.

Η επιτυχία αυτή αντανακλά την αναπτυξιακή φιλοσοφία του Ομίλου και αποτελεί δείγμα της σοβαρής και σημαντικής εργασίας που συντελείται στο κωπηλατικό τμήμα και στον Όμιλο.



Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρουν τους αθλητές, τον προπονητή, Γιώργο Νοταρόπουλο, τον έφορο του τμήματος, Σπύρο Σπιτιέρη και ευχαριστούν θερμά του γονείς των αθλητών για την στήριξη του στο έργο του Ομίλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΟΚ, εξάλλου, αναγνωρίζει αυτή τη διάκριση με τη σκέψη στραμμένη στα θύματα της περιοχής στο Μάτι και με σεβασμό στους κατοίκους που συνεχίζουν να ζουν στην περιοχή όπου φιλοξενείται και η αποστολή του Ομίλου.

Σύνθεση Ομάδας: Σώμας Σταμάτης, Σπιτιέρης Σπύρος, Μπούζης Θανάσης, Μιχαλάς Κων/νος, Λέπεσης Κων/νος, Κουρής Φοίβος, Νοταρόπουλος Κων/νος, Δελαπόρτας Νίκος   -  Πηδαλιούχος: Λέπεσης Λεωνίδας