Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Α. Φλώρος: «Αφετηρία μιας νέας αναπτυξιακής εποχής για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο»

Φλώρος Ανδρέας
21 Ιουλίου 2020 / 17:40

Το στίγμα της «επόμενης μέρας» του Ιονίου Πανεπιστημίου, μετά τη νίκη του στις πρυτανικές εκλογές, έδωσε ο Ανδρέας Φλώρος μιλώντας στο enimerosi.com

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Αμέσως μετά την επικράτησή του στις πρυτανικές εκλογές του Ιονίου Πανεπιστημίου, ο Ανδρέας Φλώρος μίλησε στο enimerosi.com δίνοντας το στίγμα της «επόμενης μέρας»...

«Το σημερινό αποτέλεσμα σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο σε όλα τα επίπεδα, καθώς και στις σχέσεις του Πανεπιστημίου με τις τοπικές κοινωνίες στα νησιά όπου εδρεύει.

Όπως είχαμε τονίσει, ήδη, από την πρώτη εκδήλωση πρόθεσης υποψηφιότητας, η διοίκηση με νέες ιδέες, χωρίς προγενέστερες δεσμεύσεις και χωρίς αποκλεισμούς, αποτελεί την αφετηρία μιας νέας αναπτυξιακής εποχής και ενός ποιοτικού άλματος για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Αυτό ακριβώς το μοντέλο συμμετοχικής διοίκησης σκοπεύουμε να εφαρμόσουμε, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς. Στη διάρκεια της θητείας μας θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα δράσης, το οποίο είναι προϊόν εκτενούς διαβούλευσης με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και αποτελεί το δεσμευτικό συμβόλαιο για την επόμενη μέρα.

Ευχαριστούμε πολύ την ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιονίου Πανεπιστημίου που με ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα μάς δίνει τη δύναμη να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας για ένα σύγχρονο, δημοκρατικό, αυτοδύναμο και εξωστρεφές Ιόνιο Πανεπιστήμιο», υπογράμμισε στο enimerosi.com ο νέος Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ανδρέας Φλώρος.