Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

5 Χρυσά βραβεία για την κερκυραϊκή «Μαυρούδης Corfu Family Olive Oil» στον διεθνή διαγωνισμό ATHENA 2020

ATHIOOC
09 Ιουλίου 2020 / 11:12
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ATHIOOC είναι ο πλέον δυναμικά ανερχόμενος διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου και ο μοναδικός διεθνής διαγωνισμός που

διοργανώνεται στην Ελλάδα. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων ελαιοπαραγωγών από όλες τις ελαιοπαραγωγικές χώρες του κόσμου και το σεβασμό σημαντικών κριτών παγκοσμίου βεληνεκούς. Η 5η διοργάνωσή του το 2020 διεξήχθη στη Λέσβο. Φέτος στον διαγωνισμό έλαβε μέρος και η κερκυραϊκή ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ CORFU FAMILY OLIVE OIL η οποία έχει τις εγκαταστάσεις της στα Βραγκανιώτικα, κέρδισε 5 χρυσά βραβεία, ένα αργυρό και το ειδικό βραβείο για το καλύτερο EXTRA παρθένο ελαιόλαδο. Η οικογένεια Μαυρούδη άνοιξε το εργοστάσιο εξόρυξης ελαιολάδου το 1993, το οποίο εξυπηρετεί την Κέρκυρα. Τα βραβεία που πήρα είναι τα εξής:
1)Διπλό χρυσό βραβείο για το GOURMET GARLIC OLIVE OIL για την γεύση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ελαιολάδου.
2)Ειδικό διπλό χρυσό βραβείο για το GOURMET GARLIC OLIVE OIL ως το καλύτερο αρωματισμένο ελαιόλαδο στον όλο διαγωνισμό.
3)Χρυσό βραβείο για το GOURMET BASIL OLIVE OIL για την γεύση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ελαιολάδου.
4)Χρυσό βραβείο για το GOURMET OREGANO OLIVE OIL για την γεύση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ελαιολάδου.
5)Χρυσό βραβείο για το GOURMET CHILLI OLIVE OIL για την γεύση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ελαιολάδου.
6)Αργυρό βραβείο για το EXTRA ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ για την γεύση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ελαιολάδου.
7)Ειδικό βραβείο για το καλύτερο ελληνικό EXTRA ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ των Ιονίωνη Νήσων.
Όπως δήλωσε και ο κ. Μαυρούδης: «Αυτά τα αποτελέσματα μόνο τυχαίως δεν ήρθαν, προηγήθηκαν μόχθος και μεράκι γι' αυτό το αντικείμενο και είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που από δική μας προσπάθεια και παραγωγούς προβάλουμε παγκοσμίως το μέχρι προσφάτως παρεξηγημένο Κερκυραϊκό ελαιόλαδο. Και συνεχίζουμε…»
Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.