Απάντηση της ΔΑΚΕ για το μπλέξιμο στην ΕΛΜΕ

Απάντηση της ΔΑΚΕ για το μπλέξιμο στην ΕΛΜΕ

Μέλος της διοίκησης της ΕΛΜΕ, εκλεγμένος με τη ΔΑΚΕ, ο Μιλτιάδης Μελισσάς

ΚΕΡΚΥΡΑ. Απαντητική ανακοίνωση στις άλλες παρατάξεις σχετικά με την καθυστέρηση συγκρότησης της διοίκησης της ΕΛΜΕ, εξέδωσε η ΔΑΚΕ. Την ανακοίνωση τιτλοφορεί, «Όταν το θράσος περισσεύει...»:

02
Ιουλίου / 2020

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η ‘φιλότιμη’ προσπάθεια της ΑΣΕ να δικαιολογήσει την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική εμπλοκή, που παρατηρείται εδώ και αρκετούς μήνες στην ολοκλήρωση ανάδειξης του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κέρκυρας, ένα Δ.Σ το οποίο ακόμη δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα. 
Συγκεκριμένα, το εκλεγμένο μέλος της Δ.Α.Κ.Ε Κέρκυρας βρέθηκε από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση του νέου οργάνου, μπροστά σε μια μεθοδευμένη και πρωτοφανή απαίτηση των υπολοίπων παρατάξεων στο Δ Σ της ΕΛΜΕ, να καταδικάσει τη μήνυση που είχε καταθέσει η κ. Βουσολίνου Ε., μέλος της παράταξης, προκειμένου να δοθεί στη Δ.Α.Κ.Ε η θέση του αντιπροέδρου. Το μέλος ΔΑΚΕ σε καμία περίπτωση δεν δέχτηκε να συζητήσει καν τέτοιου είδους συμφωνίες και έμμεσους εκβιασμούς κι επιφυλάχθηκε να συζητήσει με το στέλεχος  της παράταξης κ. Βουσολίνου Ε. Όταν η κεντρική Δ.Α.Κ.Ε εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με σαφείς πολιτικές απόψεις για το θέμα, η τοπική Δ.Α.Κ.Ε απέστειλε την απάντηση σε όλα τα σχολεία, αφού προφανώς την υιοθετούσε και την ασπαζόταν.
Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τις δυο από τις τρεις παρατάξεις-ΑΣΕ και ΑΣΚ-που εν ψυχρώ θέλησαν να υποδείξουν το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, που θα  τους ικανοποιούσε ποδοπατώντας κάθε έννοια αυτονομίας και αυτενέργειας της παράταξης μας. Ως αποτέλεσμα αυτού, δήλωσαν αποχή στην υποψηφιότητα του κ. Μελισσά Μ., στη θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ ΕΛΜΕ Κέρκυρας ενώ την ίδια στιγμή δήλωσαν παρών στην υποψηφιότητα του μέλους της ΕΑΚ στη θέση του ταμία προκειμένου να κατατεθεί στην τράπεζα το πρακτικό ορισμού της ανασυγκρότησης υποτίθεται ενός Δ.Σ που δεν είχε καν συγκροτηθεί! Τα συμπεράσματα δικά σας.... Από μας τούτο μόνο… Αιδώς Αργείοι!