Ενημέρωση από την Π.Ι.Ν. για το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Ενημέρωση από την Π.Ι.Ν. για το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Διευκρινήσεις από τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη, Αλέξανδρο Αλεξάκη, σχετικά με την καθυστέρηση που παρατηρείται στη διεκπεραίωση των αιτήσεων

01
Ιουλίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ενημέρωση εξέδωσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, Αλέξανδρο Αλεξάκη, αναφορικά με το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για τον Covid19.

Αναλυτικά:

«Αναφορικά με το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για COVID 19,το οποίο υλοποιείται  με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και βρίσκεται σε εξέλιξη, ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Όλοι όσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στο πρόγραμμα, είτε μεμονωμένα στο [email protected], είτε μέσω των φορέων τους , θα λάβουν μέρος στην εκπαίδευση. Ωστόσο παρατηρείται καθυστέρηση στην διεκπεραίωση αιτήσεων και αυτό οφείλεται στον εξαιρετικά μεγάλο όγκο των αιτήσεων που δεχόμαστε και αποστέλλονται στο ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Όμως όλες οι επαφές που έχουν συγκεντρωθεί θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα με την εξής ένδειξη: Γραμματειακή Υποστήριξη - Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για COVID-19 [[email protected]], στο οποίο θα αναφέρεται η ημέρα και ώρα σύνδεσης τους.

Η συμμετοχή του κλάδου «Ξενοδοχεία – Καταλύματα», παρατείνεται έως το τέλος της εβδομάδας (03/07).

Μέλημα μας είναι η συμμετοχή  όλων των ενδιαφερομένων και για τον λόγο αυτό εξακολουθούμε να δεχόμαστε αιτήσεις, παρόλο που η προθεσμία έληξε την περασμένη Παρασκευή (19/06).

Θα δεχόμαστε νέες αιτήσεις όλων των κλάδων αυστηρά έως την προσεχή Παρασκευή 03/07, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις συμμετοχές και την επόμενη εβδομάδα, με νέο πρόγραμμα το οποίο επεξεργαζόμαστε και θα ανακοινωθεί άμεσα».