Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανοίγει από Σεπτέμβριο το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Κέρκυρα

Γιώτης Χάρης
30 Ιουνίου 2020 / 12:46

Διαβεβαιώσεις του Αντιδημάρχου, Χάρη Γιώτη -έπειτα από σχετική ερώτηση της Ανδρομάχης Δαγκλή στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο- ότι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής θα είναι ξανά επισκέψιμο με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Την είδηση ότι από τον προσεχή Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει, έπειτα από αδράνεια αρκετών ετών, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, «έβγαλε» ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Χάρης Γιώτης απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοτικής συμβούλου της παράταξης «Κέρκυρα να ζεις» (Τρεπεκλής), Ανδρομάχης Δαγκλή.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώτη, έχουν γίνει ήδη αρκετές εργασίες (σ.σ. καθαρισμός, απομάκρυνση χόρτων, επιδιορθώσεις κτλ), ενώ η προσπάθεια αναβάθμισης του Πάρκου θα συνεχιστεί αδιάκοπα και μέσα στο καλοκαίρι.

Υπάρχει, ήδη, συνεννόηση και συνεργασία, τόσο με την Τροχαία Κέρκυρας, όσο και με την Επιτροπή Παιδείας του Δήμου, ούτως ώστε μαζί με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, να είναι και πάλι διαθέσιμο το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για όλους τους μαθητές και τα μικρά παιδιά.