Μπάσκετ: Κατώτερη των προσδοκιών η Σχερία, έχασε την άνοδο

Μπάσκετ: Κατώτερη των προσδοκιών η Σχερία, έχασε την άνοδο

Με μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση, η Σχερία ηττήθηκε με 51-31 στην Πρέβεζα στον αγώνα μπαράζ ανόδου στην Α2 γυναικών από τους Αργοναύτες Αγρινίου χάνοντας την ευκαιρία

29
Ιουνίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Κατώτερη των προσδοκιών η ομάδα της Σχερίας και σαφώς επηρεασμένη από την τρίμηνη διακοπή, στον αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη πρωταθλήτριας και ανόδου στην Α2, που έγινε στην Πρέβεζα, έχασε 31-51 από τους Αργοναύτες Αγρινίου.

Η κερκυραϊκή ομάδα υστέρησε απελπιστικά  στο επιθετικό κομμάτι και βάζοντας μόλις 31 πόντους σε όλο το ματς δεν μπόρεσε επί της ουσίας να διεκδικήσει τη νίκη..Αυτή ήταν και η βασικότερη αιτία της ήττας και της χαμένης ευκαιρίας να επιστρέψει σε μια κατηγορία που παλιότερα πρωταγωνιστούσε.

Όλα ξεκίνησαν στραβά και η ομάδα βρέθηκε στο δεκάλεπτο με 14 πόντους πίσω στο σκορ. Από κει πέρα έπρεπε να το κυνηγήσει, βελτίωσε την άμυνά της, δέχθηκε μόλις 6 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο, μάζεψε τη διαφορά στους εννέα, αλλά ως εκεί. 

Στην επανάληψη  χωρίς ψυχολογία, δεν μπόρεσε να μπει στο ματς, να διεκδικήσει κάτι, πέτυχε μόλις 4 πόντους στο 3ο και 8 στο 4ο δεκάλεπτο και φυσικά έχασε εύκολα το ματς. 

Διαιτητές:Διαμαντής Θ.- Αναγνωστόπουλος

Δεκάλεπτα: 7-21, 12-6 (19-27 ημίχρονο), 4-9, 8-15 (31-51 τελικό)

Σχερία (Παπαϊωάννου): Βάλκη 2, Γκίνη, Χούτα 4, Γυμνοπούλου 1, Φαγογένη 2, Νερατζάκη 4, Σκαρτσίλη, Καζιάνη 2, Καλτσά, Παναγιωτίδου 8, Βοντετσιάνου 2, Ντίνη 6.

Αργοναύτες (Ζαρκάδας - Παπαθανασόπουλος): Λέρη 4, Δασκάλου Μ., Βασιλείου 2, Καραγιάννη Χ., Στεργίου 10(2), Δασκάλου Ε. 3, Τίτου 18(1), Καραγιάννη Α., Καραγιάννη Μ. 14, Μολώνη.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ