Ενισχυμένος και με Κουγιουμτζίδη ο Φαίακας

Ενισχυμένος και με Κουγιουμτζίδη ο Φαίακας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η παραμονή του Φαίακα στην Handball Premier μετά την αναδιάρθρωση ήταν ότι καλύτερο,

23
Ιουνίου / 2020

αφού η πιο νεανική ομάδα του περσινού πρωταθλήματος ήταν τελευταία στη βαθμολογία και λογικά θα υποβιβαζόταν. Πλέον υπάρχει μία νέα κατάσταση και όλα δείχνουν ότι ο Φαίακας θα αντιμετωπίσει διαφορετικά φέτος την κατηγορία.
Αυτό δείχνει η πρόσληψη του Ηλία Κουγιουμτζίδη, ο οποίος μετά από έξι χρόνια στους Μαχητές Πεύκων, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο σαν πρώτος προπονητής. Στον Φαίακα τον πιστεύουν γιατί έχει δώσει τις εξετάσεις του, δίπλα στους Λευτέρη Χατζηκυριακίδη και Δημήτρη Γεροφώτη, αλλά και ως πρώτος προπονητής στα τμήματα υποδομών.
Οι πληροφορίες λένε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστική και οι νεαροί παίκτες που «τράβηξαν το κουπί» πέρσι, θα έχουν στηρίγματα για να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο. Ο Κώστας Μακρίδης που κινεί τα νήματα ξέρει καλύτερα και αναμένονται αποφάσεις τις επόμενες μέρες.
Όλα δείχνουν ότι ο Φαίακας για τη σεζόν 2020-21 θα είναι στον 4ο όμιλο ο οποίος θα αποτελείται από: Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Τιτάνες Παλαμά, Ολυμπιακό Βόλου, Φαίακα Κέρκυρας, ΓΣ «Γομφοί», ΓΣ Αλμυρού, Αναγέννηση Λαμίας, Πρωταθλητή ΕΣΚΑΒΔΕ, Δευτεραθλητή ΕΣΚΑΒΔΕ και ΓΣ Αμπελώνα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ