Μεγάλη ποσότητα κάνναβης σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο. στην περιοχή Λούρος Πρέβεζας. σχεδόν 97,6 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και περίπου 7,2 κιλά κατεργασμένης (σ.σ. «σοκολάτα)

22
Ιουνίου / 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ.  Σημαντική ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε αυτοκίνητο στο Λούρο Πρέβεζας, με τον οδηγό να συλλαμβάνεται από τους άνδρες της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Πρέβεζας και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, καθώς κατηγορείται ότι μετέφερε τα ναρκωτικά με κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, με σκοπό την εμπορία τους.

Κατασχέθηκαν σχεδόν 97,6 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και 7,16 κιλά κατεργασμένης κάνναβης (σ.σ. «σοκολάτα»), όπως επίσης το κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο κι ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και για κλοπή, με την οποία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, με την προανάκριση να διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.