Έκτακτες ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Κέρκυρας-Πέλεκα λόγω έργων

Έκτακτες ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Κέρκυρας-Πέλεκα λόγω έργων

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πέλεκα, από την διασταύρωση Κρητικού (περιοχή Καθολικών Καλογραιών) έως και το ύψος της επιχείρησης Γενική Ταχυδρομική

15
Ιουνίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Έκτακτα μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας για την ασφάλεια του εργοταξίου και των οχημάτων, κατά την εκτέλεση εργασιών στο πλαίσιο του έργου «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2017-2018, επί της επαρχιακής οδού Κέρκυρας-Πέλεκα, ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου, ο Αστυνομικός Δ/ντης Κέρκυρας, Ματθαίος Γιαννούλης.

Σύμφωνα με την απόφαση, γνωστοποιείται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Επαρχιακής Οδού Κέρκυρας-Πέλεκα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πέλεκα, από την διασταύρωση Κρητικού (περιοχή Καθολικών Καλογραιών) έως και το ύψος της επιχείρησης Γενική Ταχυδρομική, την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα έως 16.00 ώρα και την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, το χρονικό διάστημα από 08.00 ώρα έως 19.00 ώρα.

Η έξοδος των οχημάτων από την πόλη της Κέρκυρας προς Καμπανιόλου θα παρακαμφθεί μέσω της οδού Ρήγα Φεραίου, από εκεί οι οδηγοί θα μπορούν να εισέρθουν στην Επαρχιακής οδό Κέρκυρας-Πέλεκα μέσω των οδών των εργατικών κατοικιών ή μέσω της οδού Ρήγα Φεραίου.