Προς Γενική Συνέλευση και εκλογές για νέο Δ.Σ. η ΑΕ Λευκίμμης

Προς Γενική Συνέλευση και εκλογές για νέο Δ.Σ. η ΑΕ Λευκίμμης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης, για τέταρτη χρονιά καλείται να εκπροσωπήσει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και την ευρύτερη περιοχή στη Γ΄ Εθνική.

09
Ιουνίου / 2020

Κάνοντας καλές εμφανίσεις και ούσα άτυχη σε πολλά παιχνίδια, κυνήγησε και την άνοδο χωρίς να τα καταφέρει, αλλά η τέταρτη φορά στη Γ΄ Εθνική είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει στην ιστορία της. Οι καταστάσεις δύσκολες, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ματώσει οικονομικά και αν υπολογίσει κανείς και την επίδραση του κορονοϊού στον τουρισμό και την οικονομία, τα πράγματα δείχνουν αρκετά δύσκολα την επόμενη σεζόν.
Το Δ.Σ. σωστά σκεπτόμενο φρόντισε να καλέσει Γενική Συνέλευση για να μπορέσει η Βασίλισσα του Νότου να αποκτήσει διοίκηση που θα «τρέξει» την ομάδα, καλώντας όλους τους φίλους να δώσουν το «παρών» στην κρίσιμη αυτή καμπή.  Χρειάζεται να μπει νέο αίμα και κυρίως άνθρωποι με διάθεση να βοηθήσουν, αφού με βάση τα μεγάλα έξοδα που έχει η κατηγορία θα πρέπει να γίνει πολλή και σωστή δουλειά ώστε να ανταπεξέλθει η ΑΕΛ στην πρόκληση της νέας σεζόν.  Η Γενική Συνέλευση ορίστηκε για την ερχόμενη Κυριακή και για μια εβδομάδα μετά αν δεν υπάρξει απαρτία.

Η πρόσκληση για τη Γ.Σ.: «Με τη λήξη της θητείας του και σύμφωνα με το καταστατικό, το διοικητικό συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης, καλεί τα τακτικά μέλη και τους φίλους του συλλόγου σε τακτική γενική συνέλευση την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 12.00 στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης στο γυμνάσιο Λευκίμμης με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Λογοδοσία πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ., Οικονομικός Απολογισμός, Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ. Σ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Επιβάλλεται η ύπαρξη απαρτίας για να μπορέσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να προγραμματίσει έγκαιρα και γρήγορα την δράση του σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και να αντιμετωπιστούν τα οποία ζητήματα, για τη θετική πορεία της ομάδας μας. Μόνο ΑΕΛ και συνεχίζουμε».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ