Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γκούσης: «Παρέδωσαν το Δήμο στους παράγοντες της ΝΔ»

Γκούσης Νίκος
09 Ιουνίου 2020 / 09:29

«Η κομματική μονομέρεια και η νοοτροπία της ιδιοκτησίας του Δήμου δυστυχώς αμαύρωσε την τελετή», τονίζει σε ανακοίνωσή της η «ΔΗΜΟ.ΣΥ.Ν.»

ΛΕΥΚΙΜΜΗ (ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ).  Την ενόχλησή του για την τελετή παράδοσης του ηλεκτροφωτισμού στο ποτάμι της Λευκίμμης, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία για το Νότο».

Ο επικεφαλής της «ΔΗΜΟ.ΣΥ.Ν.», Νίκος Γκούσης, υπογράμμισε πως επί της ουσίας μετατράπηκε η τελετή σε κομματική φιέστα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δεν είχε κληθεί κανείς αυτοδιοικητικός παράγοντας από τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, Κώστα Λέσση, ούτε οι δύο εκ των τριών Βουλευτών του νησιού, πλην του κυβερνητικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ΔΗΜΟ.ΣΥ.Ν.»:

«Την Κυριακή 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης του ηλεκτροφωτισμού του ποταμιού της Λευκίμμης, αλλά και η ταυτόχρονη παράδοση του Δήμου Νότιας Κέρκυρας από το δήμαρχο Κώστα Λέσση,προς κομματική εκμετάλλευση σε μια μερίδα παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση δεν γνωστοποιήθηκε σε κανένα μέσο και δεν παραβρέθηκαν μη έχοντας λάβει πρόσκληση, ούτε οι υπόλοιποι βουλευτές της Κέρκυρας πλην του κυβερνητικού, ούτε οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να χαρούν αλλά και να τιμήσουν την ολοκλήρωση ενός έργου που ομόφωνα είχε ψηφιστεί στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου,.

Επομένως σχεδιάστηκε εν κρυπτώ, προκειμένου να πάρει τη μορφή κομματικής φιέστας, όπως αποδεικνύεται από τις πολυάριθμες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κομματική μονομέρεια και η νοοτροπία της ιδιοκτησίας του Δήμου δυστυχώς αμαύρωσε την τελετή»