Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ν.Δ. Κέρκυρας: «Βελτιωμένη η κατάσταση στο Νοσοκομείο»

Δ.Ε.Ε.Π. Κέρκυρας ΝΔ
26 Μαΐου 2020 / 13:08

«Εκφράζουμε απερίφραστα την εμπιστοσύνη μας και την στήριξή μας στην νέα διοίκηση του Νοσοκομείου, που εις πείσμα κάποιων αντιπολιτευτικών κραυγών κάποιων ανώνυμων κομματικών «ομάδων», άστοχα προσπαθεί να σπιλωθεί και στοχοποιηθεί», τονίζει η Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) Κέρκυρας της Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της στο πρόσωπο του νέου Διοικητή του Γ.Ν.Κ., Λεωνίδα Ρουμπάτη, εξέφρασε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Κέρκυρας (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) της Νέας Δημοκρατίας, «εις πείσμα -όπως τονίζεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της- κάποιων αντιπολιτευτικών κραυγών κάποιων ανώνυμων κομματικών «ομάδων»... 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Δ.Ε.Ε.Π. Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας:

«Κλιμάκιο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Κέρκυρας (πρώην ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας) της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον πρόεδρο της, Γιάννη Κοντό, τους γιατρούς της Δ.Ε.Ε.Π. ,κ.κ. Χρήστο Σκούρτη, Μαριλένα Μάστορα - υπεύθυνη Τομέα Υγείας της Δ.Ε.Ε.Π., Άγγελο Σπύρου, Γιώργο Σαγιά και Δημήτρη Μπουζούκη, καθώς και την υπεύθυνη του τομέα Γυναικών της Δ.Ε.Ε.Π., Άννα Γούση, επισκέφτηκε τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδα Ρουμπάτη.

Ο Διοικητής υποδέχθηκε το κλιμάκιο της Δ.Ε.Ε.Π., το οποίο ενημέρωσε εκτενώς για την υγειονομική, εκ μέρους του Γ.Ν.Κ. διαχείριση της περιόδου του κορωνοϊου, για τις πρωτοβουλίες τις δικές του και της Διοίκησης, όπως επίσης και για τις προτεραιότητες που έχει θέσει από την έλευση του στην Κέρκυρα και για το έως τώρα γενικότερο έργο του.

Αυτό που διαπίστωσε το κλιμάκιο της Δ.Ε.Ε.Π. ήταν μια βελτιωμένη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο, σε πολλούς τομείς και μια διαρκής προσπάθεια περεταίρω βελτίωσης του και στο μέλλον, παρά την δυσκολία των καιρών.

Η Δ.Ε.Ε.Π., όπως και δια του Διοικητή έπραξε, θέλει να συγχαρεί και δημόσια το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας για τον άψογο χειρισμό των περιπτώσεων της Κέρκυρας κατά την περίοδο του κορωνοϊου.

Θέλει να συγχαρεί ακόμα τον ίδιο τον Διοικητή για τον επιτυχή συντονισμό αυτής της προσπάθειας, η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται και με νέα σύγχρονα μέσα, ενώ εκφράζει απερίφραστα την εμπιστοσύνη της και την στήριξη της στην νέα διοίκηση του Νοσοκομείου, που εις πείσμα κάποιων αντιπολιτευτικών κραυγών κάποιων ανώνυμων κομματικών «ομάδων», άστοχα προσπαθεί να σπιλωθεί και στοχοποιηθεί».