Αγγειοχειρουργική κλινική διαθέτει πλέον το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων

Αγγειοχειρουργική κλινική διαθέτει πλέον το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Ένας βασικός στόχος, που ακουμπούσε σε ένα αίτημα ετών των πολιτών της περιοχής και τέθηκε από την αρχή της νέας διοίκησης του ΠΓΝΙ, υλοποιήθηκε.

06
Μαΐου / 2020

Χρειάστηκαν τρία χρόνια συντονισμένων ενεργειών του ΠΓΝΙ και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για να γίνει το όραμα πράξη.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βασίλειος Τσίκαρης επισημαίνει «Με την απόφαση του ΔΣ του ΠΓΝΙ για την εγκατάσταση της ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο κλείνει ο κύκλος των Διοικητικών πράξεων για την Ίδρυση και Εγκατάσταση της πολυσυζητημένης και άκρως απαραίτητης κλινικής που υπονομεύτηκε διαχρονικά.

Πολλοί Συνεργάτες, Θεσμικοί Παράγοντες και Συμπολίτες συνέβαλλαν στο να φθάσουμε στο αποτέλεσμα αυτό. Θα μπορούσα να απαριθμήσω πολλούς. Πολύ φοβάμαι όμως ότι θα αδικήσω όσους δεν αναφέρω. Γιατί σ΄ αυτή τη συλλογική και δύσκολη προσπάθεια και η παραμικρή συμβολή ήταν πολύτιμη. Τους ευχαριστώ όλους. Είναι τιμή μου που μου έδωσαν το δικαίωμα να στηρίζομαι στη βοήθεια και τη συνεργασία τους.

Ας είναι ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ στη πορεία της η ΝΕΑ Κλινική. Απάνω της ακουμπάμε όλοι μας τις ελπίδες για τις κρίσιμες υπηρεσίες υγείας που μπορεί να προσφέρει».