Όλα ανοικτά στους επαναληπτικούς

Όλα ανοικτά στους επαναληπτικούς

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών του κυπέλλου της ΕΠΣΚ δεν ανέδειξαν κανέναν νικητή αφού και τα δύο παιχνίδια

12
Φεβρουαρίου / 2020

σε Πετριτή και Αγ. Ματθαίο τελείωσαν ισόπαλα, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τις ρεβάνς που θα γίνουν σε έναν μήνα.
 

ΟΦΑΜ – Αχιλλέας Νυμφών 1-1

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις, ο ΟΦΑΜ με τον Αχιλλέα έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή μπάλας, αλλά ο Αχιλλέας ήταν εξαιρετικά στημένος μεσοαμυντικά και πήρε ένα αποτέλεσμα που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ότι μπορεί να πάει στον τελικό.
Ο ΟΦΑΜ προηγήθηκε στο 45΄ με κοντινό σουτ του Χαρβαλιά, ενώ ο Αχιλλέας ισοφάρισε στο 61΄ με τον Μπακοχρήστο. Ο ΟΦΑΜ πίεσε στο τελευταίο ημίωρο και είχε κάποιες φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Σόκαλη.
ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Ανδριώτης Χρ., Ρούσος, Κονόμη, Γραικός, Τσορμπατζίδης, Μαμρικισβίλι, Τσιάβος, Σπίνουλας Σπ., Χρβαλιάς, Γωνιάδης, Κόκκινος (έπαιξαν και οι Τσιαφίτσας, Ταμπάκου, Καρράς, Μαρατζάς).
Αχιλλέας Νυμφών (Μ. Ροκίδης): Σόκαλης, Ασπιώτης, Τζουρμάνης, Μεταλληνός, Ρίζος, Βοντετσιάνος, Μπάρντι, Παναγιωτίδης, Κωστελλέτος,, Μπακοχρήστος, Λαγοπάτης (έπαιξαν και οι Μπάνος, Λάτσιο, Ρίζος-Μιχαλάς, Κεφαλληνός)
 

Αστέρας Πετριτή – Θιναλιακός 0-0

Μπορεί να θέλουν και οι δυο το κύπελλο, αλλά το πρωτάθλημα τους ενδιαφέρει περισσότερο και έχοντας και οι δυο αρκετές ελλείψεις έμειναν στο 0-0. Οι περσινοί φιναλίστ του κυπέλλου προσέφεραν μέτριο θέαμα με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με τον Θιναλιακό στο 39΄ να έχει τη μεγαλύτερη με τον Αρμένη, ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι. Ο Αστέρας είχε δυο καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες, αφού στο 68΄ αποβλήθηκε ο Καλούδης με δεύτερη κίτρινηκαι στο 85΄ με απευθείας κόκκινη ο Κουρής.
Αστέρας Πετριτή (Ι. Κουρής): Πισιάνης Καλούδης, Μηνάς, Μήτσης, Πολύζος, Στέρεφ, Ασπιώτης, Στούπας, Μάμαλος, Γεωργοπάλης Χρ., Πέντσας (έπαιξαν και οι Κουρής, Γεωργοπάλης Ν.).
Θιναλιακός (Π. Κορομπόκης): Βορύλας, Ματσοβίλα, Μπάρι, Αρμένης, Κροκίδης, Πουλημένος, Μουράτοβιτς, Μπάρντι Κλ., Παπαρούνας, Χατζηδημητρίου, Μπου ρντουζιάν (έπαιξαν και οι Κούδας, Λούβρος, Μήτρου).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ