Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σχολικά είδη από τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας (photos)

Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας
07 Σεπτεμβρίου 2019 / 20:00

Ο Δημήτρης Έριτσος (πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας) ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία και τόνισε πως η επιβράβευση για τον Όμιλο είναι η χαρά και το χαμόγελο των παιδιών όταν λαμβάνουν τα σχολικά τους είδη

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ο Ροταριανός Όμιλός Κέρκυρας συνέχισε για ακόμη μια χρονιά τη διανομή σχολικών ειδών σε συνεργασία με το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού και της  Ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας.

Μάλιστα η Ιερά Μητρόπολη παρέχει τους καταλόγους των δικαιούχων στον Όμιλο και αυτός αγοράζει εξ ολοκλήρου τα σχολικά είδη.



Ειδικά τη φετινή χρονιά κατόπιν συνεννοήσεως με το Ορφανοτροφείο θα υπάρξει αντίστοιχη προσφορά προς τα παιδιά που φιλοξενούνται από το Ίδρυμα.

Επίσης πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς υπάρχει ακόμη μια προγραμματισμένη δράση που αφορά δύο εξωτερικά πολυμορφικά παιχνίδια Νηπιαγωγείου, τα οποία έχουν αγοραστεί για το 5ο Νηπιαγωγείο Κέρκυρας ύστερα από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.



Ο Δημήτρης Έριτσος (πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας) ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία και τόνισε πως η επιβράβευση για τον Όμιλο είναι η χαρά και το χαμόγελο των παιδιών όταν λαμβάνουν τα σχολικά τους είδη.