Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ελεύθερος ο 28χρονος οδηγός που παρέσυρε στον θάνατο γιαγιά και εγγονάκι στις Καμάρες Αιγίου

Γνώμη Πάτρας
26 Αυγούστου 2019 / 17:12

ΑΙΓΙΟ. Ελεύθερος με προφορική εντολή της Εισαγγελέως Ναυτοδικείου Πειραιώς, αφέθηκε ο 28χρονος έφεδρος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που κατηγορείται ότι προκάλεσε το διπλό θανατηφόρο με θύματα...

... μια 67χρονη γυναίκα και ένα μωρό, το εγγονάκι της, τα οποία και εγκατέλειψε, το απόγευμα της Κυριακής στις Καμάρες Αιγίου.
Μάλιστα, ο 28χρονος έφτασε στο σημείο να πηδήξει στη θάλασσα, στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης! Μετά από όλα τα παραπάνω, εισαγγελέας από το ναυτοδικείο Πειραιά, έκρινε, ότι ο άνθρωπος αυτός, μπορεί να αφεθεί ελεύθερος. Κάτι που έγινε ήδη, δύο ώρες μετά από τη σύλληψή του το βράδυ της Κυριακής.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και θέρισε την 67χρονη γιαγιά που περπατούσε στο πεζοδρόμιο μαζί με το δύο μηνών εγγονάκι της! Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής.
Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και η φράση που βγαίνει από το στόμα όλων όσων έγιναν μάρτυρες είναι μία «Μην δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα».
Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο, χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους στην κυριολεξία.