Ομιλία:«4+3 λύσεις για το προσωπικό & τον εργοδότη για περισσότερες πωλήσεις» με τον Θέμη Σαρανταένα

Ομιλία:«4+3 λύσεις για το προσωπικό & τον εργοδότη για περισσότερες πωλήσεις» με τον Θέμη Σαρανταένα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Κερκυραϊκός Εκπαιδευτικός Όμιλος Plus παρουσιάζει στη Κέρκυρα - μετά την επιτυχημένη παρουσίασή της στη Θεσσαλονίκη - την ομιλία με θέμα: «4+3 λύσεις για το προσωπικό &

20
Μαρτίου / 2019

εργοδότη για περισσότερες πωλήσεις» με εισηγητή τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 στις 19.00-21.00 στο café Nostos (2ο χλμ. Εθν. Κέρκυρας - Λευκίμης) με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο.
Η επιτυχία μιας επιχείρησης προσδιορίζεται από τις πωλήσεις της και οι επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, αναζητούν τους καλύτερους επαγγελματίες πωλητές για να το πραγματοποιήσουν. Οι πωλήσεις, λένε, είναι ταλέντο αλλά στην πραγματικότητα στηρίζονται σε τεχνικές επικοινωνίας και αυξημένης αντίληψης. Στην δύσκολη επιχειρηματική πραγματικότητα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών πολλές φορές η περιρρέουσα ατμόσφαιρα  δεν επιτρέπει την εφαρμογή των τεχνικών των πωλήσεων σωστά και αποτελεσματικά:
• οι εργοδότες παραπονιούνται πως οι υπάλληλοί τους δεν προσπαθούν όσο πρέπει, δεν πωλούν όσο περισσότερο μπορούν και εγκαταλείπουν την προσπάθεια εύκολα
• και από την άλλη οι εργαζόμενοι, που μέρος των καθηκόντων τους είναι η πώληση, πιέζονται, νιώθουν πως ο εργοδότης τους δεν αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που συναντούν στην αγορά και δεν νιώθουν κινητοποιημένοι για να αποδώσουν τα μέγιστα.
Το αποτέλεσμα αυτών των αναζητήσεων οδηγεί σε χαμηλές πωλήσεις, δυσαρέσκεια και μειωμένη παραγωγικότητα.
Τι μας εμποδίζει να πουλήσουμε με επιτυχία; Προς τα που γέρνει η πλάστιγγα της ευθύνης;
Μέσα από την ομιλία αυτή θα αποκρυπτογραφήσουμε τη φόρμουλα για αποτελεσματικές πωλήσεις, ρίχνοντας φως στον τρόπο σκέψης των επιχειρηματιών αλλά και όσων επωμίζονται το βάρος των πωλήσεων σε μια επιχείρηση, παρουσιάζοντας – συνολικά 7 tips που θα σας οδηγήσουν στην αύξηση των αποτελεσμάτων σας.
Κερκυραϊκός Εκπαιδευτικός Όμιλος Plus
Τηλέφωνο πληροφοριών: 26610 28600
Διεύθυνση: Δονάτου Δημουλίτσα 34, Κέρκυρα
Βιογραφικό Ομιλητή:
Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr&www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο χώρο τα τελευταία οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L' Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού (marketing) και εμπορικού μαρκετινγκ (Trade Marketing) στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L' Oreal Professionnel, Lancôme και τη νέα μάρκα για την Ελλάδα Kiehl's. Ακόμα με την πολυετή εμπειρία του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ειδικά στην περίοδο της κρίσης με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) &του ICF (International Coaching Federation). Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την θεματική εκπομπή Marketing in Practice, παραγωγής του οικονομικού SBC, που προβάλλεται από το Attika TV κάθε Τετάρτη 23.00, καθώς και την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio. Διατηρεί γραφείο στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

Ελένη Κορωνάκη