Τετάρτη 28.02.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύσκεψη για το 22ο Φολκλορικό Φεστιβάλ Κέρκυρας – Δηλώσεις Συμμετοχής

22ο Φολκλορικό Φεστιβάλ Κέρκυρας
22 Ιανουαρίου 2019 / 11:03
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ΔΣ του Λαοδάμαντα ενημερώνει τους πολιτιστικούς συλλόγους που διατηρούν χορευτικά τμήματα Ελληνικών χορών, ότι το «22ο Φολκλορικό Φεστιβάλ Κέρκυρας» θα διεξαχθεί

στο Δημ Θέατρο της πόλης, στις 24 και 25 Μαρτίου 2018, με ανοιχτή την περίπτωση τριήμερου , ανάλογα με τις συμμετοχές.
Πρόκειται για εκδήλωση που τιμά την εθνική επέτειο και συμβάλλει στον εορτασμό της μέσα από το χορό, το τραγούδι και την παραδοσιακή μουσική και καταβάλλεται προσπάθεια να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Ιον. Νήσων & τον Δήμο Κέρκυρας.
Στο 22ο Φεστιβάλ μπορούν να λάβουν μέρος χορευτικά τμήματα ενηλίκων, σύμφωνα με απόφαση από σύσκεψη φορέων (2018), ενώ παιδικά τμήματα θα εμφανισθούν την πρώτη ημέρα από τα σωματεία που δεν διατηρούν ενήλικα τμήματα.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι των συλλόγων που προτίθενται να συμμετάσχουν, καλούνται σε σύσκεψη την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στις 17:30 μμ στα γραφεία του Λαοδάμαντα (Σπ. Κοντομάρη 11, Πλατεία Ψυχιατρείου)

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.