Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό παρέδωσαν σχολικά είδη σε παιδιά με οικονομικά προβλήματα

Ροταριανός Ομιλος Κέρκυρας
12 Σεπτεμβρίου 2018 / 07:09
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας πραγματοποίησε με επιτυχία άλλη μια σημαντική δράση, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου

2018, στα γραφεία του Ροταριανού Ομίλου Κερκύρας, με την συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που παρείχε τον κατάλογο των δικαιούχων οικογενειών.
Η δράση αυτή πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και αφορά στην παράδοση σχολικών ειδών απαραίτητα για παιδιά δημοτικών σχολείων, που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Σε κάθε ένα παιδί παραδόθηκε μια σχολική τσάντα που περιελάμβανε, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, στυλό, μολύβια, μαρκαδόρους, χάρακες και άλλα βασικά σχολικά είδη.
«Eπιβράβευσή μας δεν είναι άλλη από το να βλέπεις στα πρόσωπα των παιδιών την ώρα που επιλέγουν την τσάντα τους, την χαρά, και την ευγνωμοσύνη τους, που αποτυπώνεται στα πρόσωπά τους με πλατιά χαμόγελα. Εμείς τους ευχόμαστε καλή πρόοδο, με υγεία και να έχουν μια επιτυχημένη σχολική χρονιά!»

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.