Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε μια εβδομάδα το Ferrari road show στην Κέρκυρα!

ferrari road show
05 Ιουνίου 2018 / 16:04

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε μια εβδομάδα «έρχεται» το εντυπωσιακό διήμερο (11 και 12 Ιουνίου) με τις απαστράπτουσες κόκκινες κυρίες να κόβουν βόλτα στο νησί.

Ο πρόεδρος του Club “Passione Rossa” (το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας), Fabio Barone (κάτοχος δύο παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας - Guinness World Records με την Ferrari 458 Italia) αναφερόμενος σ' αυτήν έκανε λόγο για μεγάλη συγκέντρωσης τουλάχιστον 30 αυτοκινήτων Ferrari και road show.
Θα υπάρχουν και κληρώσεις μεταξύ των πελατών των συμμετεχόντων εμπορικών καταστημάτων της πόλης όπου οι τυχεροί θα είναι συνοδηγοί μιας Ferrari σε μία εκ των διαδρομών που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα κατά διάρκεια των εκδηλώσεων.
Ακόμη, θα διοργανωθεί ο διαγωνισμός “Best Ferrari”, με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στο παρευρισκόμενο κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο Ferrari. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Μαρανέλο της Ιταλίας.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σκοπός των εκδηλώσεων είναι να καθιερωθούν διεθνώς, να πραγματοποιηθούν κάθε χρόνο και να εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες σχετικές πρωτοβουλίες (π.χ. μεταφορά από Ιταλία και έκθεση του μονοθέσιου της Formula 1 της Scuderia Ferrari, του αγωνιστικού μοντέλου αυτοκινήτου Ferrari FXX-K, συμμετοχή πρώην διεθνών πιλότων της Formula 1 κ.λπ.), να συμβάλλουν στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας, ενισχύοντας την παγκόσμια φήμη και προβολή της και κάνοντάς την πόλο έλξης για πολλούς άλλους ανθρώπους. Ένας επιπλέον σκοπός είναι να αναδειχθούν οι φυσικές ομορφιές του νησιού, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να αποτελέσει πλέον σημείο αναφοράς για τους υπολοίπους ιδιοκτήτες Ferrari - και όχι μόνο.
Πηγή: