Καίγονται για νίκη και βαθμούς ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ
Η ΑΕ Λευκίμμης υποδέχεται τον Παναγρινιακό και ο ΟΦΑΜ δοκιμάζεται στη Ζάκυνθο απέναντι στον ουραγό ΑΟ Λεβάντε. Οι δύο κερκυραϊκές ομάδες αναζητούν βαθμούς για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις.
Η ΑΕ Λευκίμμης υποδέχεται τον Παναγρινιακό σε αναμέτρηση με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία. Η «Βασίλισσα του Νότου» έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς σε έξι αγώνες, με μία νίκη, ενώ ο νεοφώτιστος Παναγρινιακός βρίσκεται έναν βαθμό ψηλότερα. Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τη Λευκίμμη, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.
Ο ΟΦΑΜ ταξιδεύει στη Ζάκυνθο, όπου στις 11:00 αντιμετωπίζει τον ουραγό ΑΟ Λεβάντε, που παραμένει χωρίς βαθμό. Η ομάδα του Αγίου Ματθαίου έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, ενώ στις τρεις προηγούμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις της μετρά μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα απέναντι στον Παλληξουριακό και επιδιώκει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Πρόγραμμα 7ης αγωνιστικής
Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2026
|
Ώρα |
Αγώνας |
|---|---|
|
11:00 |
ΑΟ Λεβάντε – ΟΦΑΜ |
|
14:00 |
Παλληξουριακός – Παναιγιάλειος |
|
15:00 |
ΑΕ Λευκίμμης – Παναγρινιακός |
|
15:00 |
Παναχαϊκή – ΠΑΣ Πρέβεζα |
|
15:00 |
Άρης Φιλιατών – ΑΟ Πλαταριάς |
|
15:00 |
Τηλυκράτης – Ατρόμητος Πατρών |
Βαθμολογία
|
Θέση |
Ομάδα |
Βαθμοί |
|---|---|---|
|
1 |
Παναιγιάλειος |
18 |
|
2 |
ΠΑΣ Πρέβεζα |
16 |
|
3 |
Παναχαϊκή |
15 |
|
4 |
Ατρόμητος Πατρών |
13 |
|
5 |
Παλληξουριακός |
10 |
|
6 |
Τηλυκράτης |
9 |
|
7 |
ΑΟ Πλαταριάς |
7 |
|
8 |
Άρης Φιλιατών |
6 |
|
9 |
ΟΦΑΜ |
4 |
|
10 |
Παναγρινιακός |
4 |
|
11 |
ΑΕ Λευκίμμης |
3 |
|
12 |
ΑΟ Λεβάντε |
0 |
Βαθμολογία πριν από την 7η αγωνιστική, σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.
