Πέμπτη 17.09.2026 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα αθλητική σεζόν στον Ν.Α.Ο.Κ.

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ
15 Σεπτεμβρίου 2026 / 16:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Με την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας, με την ιστορία δεκαετιών, τη μεγάλη προσφορά στον ναυταθλητισμό και τις συνεχείς εθνικές και διεθνείς επιτυχίες των αθλητών του, ανοίγει τις αγκαλιές του για να υποδεχτεί τη νέα γενιά αθλητών και πρωταθλητών!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΝΑΟΚ με ανακοίνωσή του ενημέρωσε για την αλλαγή πλέον της κατεύθυνσης των τμημάτων του, αφού διαφορετικά είναι το καλοκαίρι της χαράς, της ξεκούρασης του παιγνιδιού, αλλά τώρα υπάρχει εκτός από το σχολείο και η προετοιμασία για τις αγωνιστικές ομάδες, αλλά και η γνωριμία των νέων παιδιών με τα τμήματα που καλλιεργεί (πόλο, ιστιοπλοΐα, κωπηλασία, κολύμβηση), με την προτροπή βέβαια να γνωρίσουν τα παιδιά της Κέρκυρας ένα από αυτά τα αθλήματα. Με τον τίτλο «Νέα αθλητική σεζόν» ενημερώνει και για το τέλος του καλοκαιρινού προγράμματος.

Το δελτίο τύπου

Ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο χαμόγελα, παιχνίδι και ανακαλύψεις στο NAOK Summer Camp έφτασε στο τέλος του! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα παιδιά για τη ζωντάνια τους και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Η δράση όμως δεν σταματά εδώ! Με την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας, με την ιστορία δεκαετιών, τη μεγάλη προσφορά στον ναυταθλητισμό και τις συνεχείς εθνικές και διεθνείς επιτυχίες των αθλητών του, ανοίγει τις αγκαλιές του για να υποδεχτεί τη νέα γενιά αθλητών και πρωταθλητών!

Ελάτε να γνωρίσετε τα 4 αθλητικά τμήματα του Ομίλου μας, να προπονηθείτε με έμπειρους και πιστοποιημένους προπονητές και να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΝΑΟΚ:

Πληροφορίες & Εγγραφές

Γραμματεία Ομίλου: +30 26610 30470

Υδατοσφαίριση (Water Polo): Δύναμη, στρατηγική και ομαδικό πνεύμα. [Σαββουλίδη Χαρά] – [+30 6982726702]

Κωπηλασία: Πειθαρχία, αντοχή και δύναμη: [Μάνδηλας Χρύσανθος] – [+30 6978690732]

Ιστιοπλοΐα: Αυτοπεποίθηση και ναυτική τέχνη. [Γιούργας Ευγένιος] – [+30 6973650191]

Κολύμβηση: Υγεία, ευεξία, αντοχή. [Σαββουλίδη Χαρά] – [+30 6982726702]

Εμφανίσεις: 452
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.