Δευτέρα 08.06.2026 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ..» - Το πρώτο συμφωνικό αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ
07 Ιουνίου 2026 / 02:27
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Το Σάββατο 27 Ιουνίου στο Παλαιό Φρούριο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Συμφωνική Ορχήστρα Επτανήσων παρουσιάζει το πρώτο συμφωνικό αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, «Μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ..»

ΔΙΟNYΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ

ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ

STEVE TESSER

Συμμετέχουν: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ- ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣΗΛΙΑΣ ΓΚΟΓΚΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026 ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Η Συμφωνική Ορχήστρα Επτανήσων με ιδιαίτερη χαρά, παρουσιάζει φέτος για πρώτη φορά ένα συμφωνικό αφιέρωμα στα τραγούδια του αγαπημένου μας Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Οι αγαπημένοι του συνεργάτες και φίλοι Διονύσης Τσακνής, Κίτρινα Ποδήλατα, Μιρέλα Πάχου, Steve Tesser, Γιάννης Ζουγανέλης,  Πάνος Μουζουράκης, Σύνολο Σύγχρονης Μουσικής και Ηλίας Γκογκίδης θα βρίσκονται στην σκηνή του εμβληματικού Παλαιού Φρούριου Κέρκυρας, το Σάββατο 27 Ιουνίου 2026, να μας χαρίσουν μια βραδιά χωρίς προηγούμενο.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς, πουάφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή. Θεμελίωσε το Ελληνικό Ροκ με τους Τερμίτες, υπήρξε από τους κυριότερους εκπροσώπους της γενιάς των τραγουδοποιών της δεκαετίας του ’90, αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι καλλιτέχνες και τα τραγούδια του δεν σταμάτησαν ποτέ να

ακούγονται και να παίζονται. Τα τραγούδια «Διδυμότειχο μπλουζ», «Πόσο σε θέλω», «Και τι ζητάω», «Εκεί στο Νότο», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι», «Tερατάκια τσέπης», «Έλα ψυχούλα μου» και «Μικρός Τιτανικός» και πολλά ακόμα, θεωρούνται πλέον κλασικά στο είδος τους.

Το Σύνολο Σύγχρονης Μουσικής της Σ.Ο.Ε., υπό τη διεύθυνση του Ηλία Γκογκίδη θα δώσει νέα διαφορετική προσέγγιση στις επιτυχίες του αγαπημένου μας τραγουδοποιού, παντρεύοντας για πρώτη φορά το ροκ με το έντεχνο και τον ήχο της συμφωνικής ορχήστρας, σε μια μοναδική βραδιά που θα συζητηθεί για καιρό.

Πληροφορίες:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026 – ΩΡΑ: 21:00 στο Παλαιό Φρούριο 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: www.ticketbox.gr

Εμφανίσεις: 193
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.