Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπουδαίος ημιτελικός στη Λευκίμμη, Α.Ε.Λ. - Ολυμπιάδα

κύπελλο ΕΠΣΚ
07 Μαρτίου 2017 / 17:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από αναμονή πολλών εβδομάδων γίνεται και ο δεύτερος ημιτελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΚ, αυτός ανάμεσα σε ΑΕ Λευκίμμης και Ολυμπιάδα Καρουσάδων, την Τετάρτη 8/3 και θα ξεκινήσει στις 15:30.

Είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες οι οποίες θα κυνηγήσουν την πρόκριση για να παίξουν στον φετινό τελικό, εκεί όπου ήδη έχει προκριθεί ο Αχιλλέας Νυμφών.  
Η ΑΕ Λευκίμμης που είναι πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα, θέλει να κερδίσει και τους δυο τίτλους φέτος, είναι μια ομάδα που έχει μείνει μακριά από αυτούς τα τελευταία χρόνια και έχει δημιουργήσει μια ομάδα που είναι ικανή να εκπληρώσει τέτοιες φιλοδοξίες. Πέραν αυτού ξέρει ότι ο κυπελλούχος Κέρκυρας θα μπορεί να διεκδικήσει το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος και αν το κατακτήσει θα πάρει το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική. Ένα κύπελλο που το είχε πάρει η Βολίδα το 2009, νικώντας στον τελικό τον Ασπρόπυργο με 4-3. Η ΑΕΛ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αραμπατζή και του Δ. Ίσερη αφού εκτίουν ποινές λόγω της αποβολής τους στο ματς πρωταθλήματος με τον Κρόνο στις 25/2, αλλά έχει τους παίκτες και την ποιότητα να κυνηγήσει σκορ πρόκρισης στο ματς της Τετάρτης. 
Από την άλλη η Ολυμπιάδα Καρουσάδων μετά από έξι συνεχόμενες νίκες στ πρωτάθλημα, αλλά και την μεγάλη (και περιπετειώδη) πρόκριση επί του Οδυσσέα Αυλιωτών, δείχνει  ότι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και πάει στη Λευκίμμη να πάρει αποτέλεσμα ανατρέψιμο στη ρεβάνς που έχει προγραμματιστεί μια βδομάδα αργότερα στις 15/3. Ο Σάββας Σιδερόπουλος ξέρει πολύ καλά τι έχει  να αντιμετωπίσει, προετοίμασε κατάλληλα την ομάδα και θεωρεί ότι έχει πάρα πολλές πιθανότητες η δική του ομάδα να βρεθεί στον τελικό. 
Να σημειώσουμε ότι οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντίπαλες φέτος για το πρωτάθλημα δυο φορές και τις δυο κέρδισε η ΑΕΛ, την 1η αγωνιστική στη Λευκίμμη το ματς τελείωσε 3-1 και την 14η στις Καρουσάδες η ΑΕΛ κέρδισε δύσκολα με 1-0.  Στο ματς αυτό έχουν οριστεί διαιτητές οι Μυρισκλάβος, Βλάσσης Θ., Γραικός.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια