Δευτέρα 06.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για μια θέση στον τελικό ΑΟ Κέρκυρα – Ο.Φ.Α.Μ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ «Στ. Σαββανής»
26 Απριλίου 2024 / 15:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το Σάββατο 27/4 η ΕΠΣΚ όρισε να γίνει ο δεύτερος αγώνας της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου «Σταύρος Σαββανής» ανάμεσα στον ΑΟ Κέρκυρα και τον ΟΦΑΜ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 27/4 η ΕΠΣΚ όρισε να γίνει ο δεύτερος αγώνας της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου «Σταύρος Σαββανής» ανάμεσα στον ΑΟ Κέρκυρα και τον ΟΦΑΜ. Είναι ένα ματς που θα βγάλει την πρώτη ομάδα που θα φτάσει στον τελικό, με τον ΟΦΑΜ να έχει προβάδισμα, αφού είχε νικήσει στο πρώτο ματς με 2-0 στο γήπεδό του. Βέβαια οι ομάδες φέτος έχουν αναμετρηθεί δυο φορές ακόμη για το πρωτάθλημα, στον Αγ. Ματθαίο ο ΑΟ Κέρκυρα είχε νικήσει με 5-1, ενώ στο γήπεδο της ΕΠΣΚ (όπου θα γίνει ο αγώνας) νικητής ήταν με 2-0 ο ΟΦΑΜ. Το ματς θα ξεκινήσει στις 4.30μ.μ.

Η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσεις τον τελικό την νικήτρια του ζευγαριού ΑΕ Λευκίμμνης – Αστέρα Πετριτή (το μεταξύ τους ματς θα γίνει Τετάρτη 1η Μαΐου, στο πρώτο ματς ο Αστέρας ήταν γηπεδούχος και είχε κερδίσει 3-2).

 

Από το ματς πρωταθλήματος πριν ένα μήνα ανάμεσα σε ΑΟ Κέρκυρα και ΟΦΑΜ ΦΩΤΟ@ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια