Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προκρίθηκαν στους 8 ΑΕΛ, ΟΦΑΜ, ΑΟ Κέρκυρα, Ομόνοια

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ «Στ. Σαββανής»
08 Nov 2023 / 17:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Για την 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής», την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, προγραμματίστηκαν να γίνουν πέντε από τους έξι αγώνες, το ματς ανάμεσα σε ΑΕ Φαιάκων και Κρόνο Αργυράδων θα γίνει σε άλλη ημερομηνία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής», την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, προγραμματίστηκαν να γίνουν πέντε από τους έξι αγώνες, το ματς ανάμεσα σε ΑΕ Φαιάκων και Κρόνο Αργυράδων θα γίνει σε άλλη ημερομηνία. Η ΑΕ Λευκίμμης, ο ΟΦΑΜ, ο ΑΟ Κέρκυρα και η Ομόνοια είναι οι κερδισμένοι, όλοι νίκησαν εκτός έδρας, ενώ στις 6μ.μ. έχει προγραμματιστεί η έναρξη του ματς ΠΑΟ Σφακιανάκης Β – Αστέρας Πετριτή, στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι. Αναλυτικά είχαμε:

Η ΑΕ Λευκίμμης πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Κεραυνού Αγ. Νικολάου με σκορ 3-0, ενώ είχε προηγηθεί στο ημίχρονο με 1-0 με γκολ του Γρηγοριάδη, με τον ίδιο παίκτη στο 60΄ να γίνεται το 2-0 και με τον Κουλάλη στο 72΄ να κλείνει το σκορ.

Ο ΟΦΑΜ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10΄ από τέρμα που πέτυχε ο Κροκίδης για την Ολυμπιάδα, μπόρεσε να κάνει την ανατροπή, αρχικά ισοφάρισε στο 25΄ με σουτ Του Αλ. Γραικού με τη μπάλα να βρίσκει και αμυντικούς πριν καταλήξει στα δίχτυα, ενώ στο 60΄ ο Σπ. Σπίνουλας με κεφαλιά έκανε το 1-2 και έδωσε την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του Αγ. Ματθαίου.

Ο ΑΟ Κέρκυρα στο γήπεδο των Αυλιωτών κόντρα στον Εθνικό Περουλάδων προηγήθηκε ενωρίς στο σκορ, ο Βέρμπης στο 15΄έκανε το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Ταχίρι στο 70΄ κλείδωσε τη νίκη και την πρόκριση για τον ΑΟ Κέρκυρα κάνοντας το τελικό 0-2.

Η Ομόνοια έστω και δύσκολα στο γήπεδο του Ολύμπου, νίκησε τον φηπεδούχο ΑΟ Φοίνικες με 1-0 και πέρασε στους οκτώ του κυπέλλου.

Στην 3η φάση είναι ήδη Αναγέννηση και Θιναλιακός και περνάνε ΑΕ Λευκίμμης, ΟΦΑΜ, ΑΟ Κέρκυρα, Ομόνοια και οι νικητές των ματς ΠΑΟ Σφακιανάκης Β – Αστέρας Πετριτή και ΑΕ Φαιάκων - Κρόνος Αργυράδων.

 

Αποτελέσματα 2η φάση

Κεραυνός Αγ. Νικολάου–ΑΕ Λευκίμμης                0-3

Ολυμπιάδα Καρουσάδων – ΟΦΑΜ         1-2

Εθνικός Περουλάδων – ΑΟ Κέρκυρα      0-2

ΑΟ Φοίνικες – Ομόνοια                                                0-1

ΠΑΟ Σφακιανάκης Β – Αστέρας Πετριτή σε εξέλιξη

 

**Χωρίς αγώνα πέρασαν στην 3η φάση η Αναγέννηση Περιβολίου και ο Θιναλιακός που ήταν τυχεροί της κλήρωσης.

 

Από το ματς στις Καρουσάδες ανάμεσα σε Ολυμπιάδα και ΟΦΑΜ ΦΩΤΟ@ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια