Δευτέρα 03.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πανό στους Ζωσιμάδες για τις άθλιες συνθήκες στο ΕΑΚΚ

ΕΑΚΚ
03 Μαΐου 2023 / 16:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Με κάθε τρόπο προσπαθεί το Αθλητικό Κίνημα Κέρκυρας να δημοσιοποιήσει τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του νομού μας και κυρίως στο ΕΑΚΚ.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Με κάθε τρόπο προσπαθεί το Αθλητικό Κίνημα Κέρκυρας να δημοσιοποιήσει τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του νομού μας και κυρίως στο ΕΑΚΚ. Το περασμένο Σάββατο βρέθηκαν από επτά ομάδες στίβου (Κερκυραϊκός Γ.Σ., Γ.Σ. Κέρκυρας, ΑΟ Κέρκυρα 2015, ΑΕ Λευκίμμης, ΓΕ Θιναλίου, ΓΕ Κέρκυρας, Ι. Καποδίστριας ) του νησιού μας στα Γιάννενα (Ζωσιμάδες) για του διασυλλογικούς αγώνες αγοριών και κοριτσιών Κ-18.
Στο γήπεδο των Ζωσιμάδων αναρτήθηκε το πανό του Αθλητικού Κινήματος με τα αιτήματα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και πλέον οι διαμαρτυρίες δεν μένουν εντός νησιού, αλλά γίνονται ευρύτερα γνωστές με την παρέμβαση αυτή. Και όπως λένε οι πληροφορίες δεν πρόκειται να σταματήσουν έως ότου οι φορείς κάνουν κάτι ώστε σε ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες να μπορούν αν προπονούνται τα παιδιά.
Άλλωστε σε δηλώσεις τους σε τοπικό κανάλι πολλά από αυτά εξέφρασαν το παράπονό τους για την άθλια και επικίνδυνη κατάσταση του ταρτάν του γηπέδου, για την έλλειψη οργάνων προπόνησης, για την αδυναμία τους να έχουν ίσες ευκαιρίες με άλλα παιδιά, αφού η τωρινή κατάσταση δεν τους επιτρέπει (παρ΄ ότι μπορούν) να πετύχουν κάτι καλύτερο στους αγώνες που παίρνουν μέρος. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια