Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με αστεία δικαιολογία «έξωση» της ΤΕ ΣΕΓΑΣ από το ΕΑΚΚ

ΕΑΚΚ
28 Απριλίου 2023 / 17:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προηγούμενη ΕΔ/ΕΑΚΚ με πρόεδρο τον κ. Στ. Λυκούρη, είχε παραχωρήσει στην ΤΕ ΣΕΓΑΣ το γραφείο πάνω από το κυλικείο του ΕΑΚΚ για να στεγάσει τα γραφεία του, παράλληλα δε το χρησιμοποιούσε και αυτή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προηγούμενη ΕΔ/ΕΑΚΚ με πρόεδρο τον κ. Στ. Λυκούρη, είχε παραχωρήσει στην ΤΕ ΣΕΓΑΣ το γραφείο πάνω από το κυλικείο του ΕΑΚΚ για να στεγάσει τα γραφεία του, παράλληλα δε το χρησιμοποιούσε και αυτή. Αυτό διευκόλυνε ιδιαίτερα τις ομάδες του στίβου, που δεν χρειαζόταν να πηγαίνουν στο Γυμναστήριο, στα γραφεία του Κερκυραϊκού όπου στεγαζόταν η ΤΕ ΣΕΓΑΣ. Μάλιστα γι αυτό και ο πρόεδρος της ΤΕ ΣΕΓΑΣ κ. Ι. Λέσσης και ο τεχνικός σύμβουλος κ. Ν. Μόσχος είχαν ευχαριστήσει τον κ.Λυκούρη.
Βέβαια τον τελευταίο καιρό με το κλείσιμο του ανοικτού γηπέδου, με την αδιαφορία επιδιόρθωσης έστω και των ελαχίστων που χρειάζεται ο στίβος για να λειτουργήσει (σκέπαστρο, ταρτάν, όργανα κλπ) αναπτύχθηκε το Αθλητικό Κίνημα και αυτό ίσως ενόχλησε κάποιους, γιατί στα ΤΟΣΑ χρονίζοντα προβλήματα που υπάρχουν δεν ήταν ικανοί να διορθώσουν έστω ένα. Η εκτίμηση των ανθρώπων του στίβου ήταν ότι οι διαμαρτυρίες και οι κινήσεις τους για τα αυτονόητα, γι αυτά που δικαιούνται τα παιδιά και ο αθλητισμός, πείραξαν πολύ και φοβόταν «εκδίκηση». Δεν μπορούμε να πούμε ότι η ΕΔ/ΕΑΚΚ που ενημέρωσε της ΤΕ ΣΕΓΑΣ να φύγει από τα γραφεία το έκανε για λόγους εκδίκησης, αλλά η δικαιολογία δεν στέκει. Και αυτό γιατί το γραφείο είναι εκτός μεγάλης εξέδρας (ξεχωριστό κτίριο) καμιά στατική μελέτη και κανένα πόρισμα ΔΕΝ υπάρχει που να πιστοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος από την εξέδρα και πολύ περισσότερο από το κτίριο των γραφείων. Ούτε θα ήταν δύσκολο αν κλειστεί ο χώρος να υπάρχει μια πρόσβαση ώστε η υπάλληλος του ΣΕΓΑΣ να βρίσκεται για να εξυπηρετεί στα γραφεία. Ελπίζουμε να βρέθηκε άλλος χώρος στο ΕΑΚΚ ώστε να μην μείνει στο δρόμο η ΤΕ ΣΕΓΑΣ.
 
Δημοσιεύουμε την επιστολή της ΕΔ/ΕΑΚΚ προς την ΤΕ ΣΕΓΑΣ
 
ΘΕΜΑ: Κτίρια Σταδίου
 Σας ενημερώνουμε ότι από 1/5/2023 δεν θα μπορείτε να κάνετε χρήση του γραφείου της ΕΔ του ΕΑΚ Κέρκυρας για εξυπηρέτηση της ΤΕ ΣΕΓΑΣ διότι οι όλοι χώροι με τα κτίρια θα απομονωθούν και θα περιφραχθούν με σιδερένια περίφραξη.
 
 Για την ΕΔ ΕΑΚ Κέρκυρας
 Ο Πρόεδρος
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΑΘΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια