Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Α1 ΕΠΣΚ: Έφυγε και ο Ατρόμητος Στρογγυλής από το πρωτάθλημα

Α1 ΕΠΣΚ
29 Οκτωβρίου 2021 / 16:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δυστυχώς μια ακόμη ομάδα προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο αυτών που δεν θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κέρκυρας και ανεβαίνει έτσι στους δέκα ο φετινός αριθμός...

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δυστυχώς μια ακόμη ομάδα προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο αυτών που δεν θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κέρκυρας και ανεβαίνει έτσι στους δέκα ο φετινός αριθμός σε σύγκριση με την τελευταία αγωνιστική περίοδο που μετείχαν 43 ομάδες. Ο Ατρόμητος Στρογγυλής αν και δήλωσε συμμετοχή και έπαιξε τέσσερα ματς, δεν θα συνεχίσει και είναι η 4η ομάδα που το κάνει. προηγήθηκαν οι Συναράδες, ο Νέος 2017 και ο ΑΟ Κοντόκαλι. Κάτι πολύ λυπηρό για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο που τη φετινή σεζόν θα έχει (τουλάχιστον αυτό το Σαββατοκύριακο) 34 ομάδες να αγωνίζονται (μαζί με τον Ορφέα Κανονιού που επέστρεψε μετά 10 χρόνια) και δεν ξέρουμε τη συνέχεια.  Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Στρογγυλής είχε παραιτηθεί την περασμένη Τετάρτη και του αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Αστέρα Μωραϊτίκων.
 
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ
 
Αποχώρηση σωματείου από το πρωτάθλημα Α1 κατηγορίας
Σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο ΑΟ ΑΤΡ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ δήλωσε εγγράφως ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2021-2022.

Όλοι οι αγώνες του σωματείου κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων σωματείων και στον ΑΟ ΑΤΡ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις από τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο και την προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κέρκυρας, με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια