Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δίπλα στην ομάδα της καρδιάς του 7 παίκτες του Ατρόμητου

Ατρόμητος Στρογγυλής
31 Αυγούστου 2023 / 16:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η επιστροφή του Ατρόμητου Στρογγυλής στα τοπικά πρωταθλήματα μετά από απουσία δυο χρόνων, είναι μια πάρα πολύ καλή είδηση για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο του νησιού μας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιστροφή του Ατρόμητου Στρογγυλής στα τοπικά πρωταθλήματα μετά από απουσία δυο χρόνων, είναι μια πάρα πολύ καλή είδηση για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο του νησιού μας. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει δώσει τις εξετάσεις της στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, έχει δικό του γήπεδο που με πολύ μεράκι οι άνθρωποι του χωριού και τα μέλη των Δ.Σ. φρόντισαν Έχει βγάλει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές και ήταν κρίμα να μην βρίσκεται στα ενεργά σωματεία.

Κάποιοι άνθρωποι που υπηρέτησαν την ομάδα πολλές φορές στο παρελθόν, μπήκαν και πάλι μπροστάρηδες (όπως π.χ. ο ορθοπεδικός γιατρός κ. Ν. Μπαλής, ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας, αλλά και πρόεδρος της, Σπύρος Μπόγδος που είναι πρόεδρος της κοινότητας τώρα και αρκετοί που την πονάνε), έτσι η ομάδα επέστρεψε, με έναν κορυφαίο προπονητή και άνθρωπο τον Σπ. Γιαννούλη να αναλαμβάνει την ομάδα του χωριού καταγωγής του.

Στην προσπάθεια αυτή επτά παλιοί παίκτες της ομάδας (όπως ενηρώ΄νει η διοίκηση) τάχθηκαν δίπλα στη διοίκηση και τον προπονητή και το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες μέρες ακόμη περισσότεροι θα επιστρέψουν για να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας.

 

Η ανακοίνωση

 

Με μεγάλη μας χαρά θέλουμε να ανακοινώσουμε τα παιδιά τα οποία είναι πάντα δίπλα στην ομάδα της καρδιάς τους, στα δικά μας παιδιά τα οποία στα εύκολα και στα δύσκολα είναι πάντα εκεί! Άρης Κουρής, Σίμος Γραικός, Σπύρος Μπρατος, Άκης Γιαννούλης, Αλέξανδρος Γιαννούλης, Φωτοδήμος Γιώργος, Τζέιμι Ρώσσης! Καλώς ήρθατε παιδιά καλή χρονιά να έχουμε με υγεία χωρίς τραυματισμούς!

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια