Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύσκολη έξοδος για Θιναλιακό στους Παξούς

Α1 ΕΠΣΚ
01 Φεβρουαρίου 2022 / 16:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ένα από τα δυο ματς που έχουν αναβληθεί για την φιλόδοξη φέτος ομάδα του Θιναλιακού, είναι στους Παξούς με την τοπική ομάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ένα από τα δυο ματς που έχουν αναβληθεί για την φιλόδοξη φέτος ομάδα του Θιναλιακού, είναι στους Παξούς με την τοπική ομάδα. Ένα ματς που η ΕΠΣΚ όρισε για την Τετάρτη 2 Φλεβάρη στις 11.30 και που προκαλεί μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Θιναλιακός είναι δυο νίκες πίσω από τον Αστέρα Πετριτή, έχει δυο ματς λιγότερα (το 2ο με τον ΑΟ Κάβος εντός έδρας) και αν τα κερδίσει να φτάσει στην κορυφή.

Το ματς στους Παξούς, το δυσκολότερο από τα δυο, αν θέλει να διατηρήσει τις ίδιες πιθανότητες για τον τίτλο με τον Αστέρα πρέπει να το κερδίσει. Βέβαια είναι πολύ δυνατή η γηπεδούχος, αλλά στο γήπεδο θα φανούν όλα.  

Η βαθμολογία στην κορυφή

Αστέρας Πετριτή                     43

Θιναλιακός**                        37

Αναγέννηση Περιβολίου         28

ΑΟ Παξοί*                              26

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια