Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Ιστορία χωρίς τέλος» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο

1ο Δημοτικό Σχολείο
28 Απριλίου 2017 / 14:04

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μία εκδήλωση γεμάτη… ονειροφαντασία, με τίτλο «Ιστορία χωρίς τέλος» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στις 5:30 το απόγευμα, στον χώρο της αυλής του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας και μυστηρίου, στην χώρα της Ονειροφαντασίας, όπου κατοικούν πλάσματα του ονείρου και της φαντασίας. Είναι φτιαγμένη από τις σκέψεις και τις επιθυμίες των ανθρώπων και για να υπάρχει πρέπει να την επισκέπτονται παιδιά και να της χαρίζουν τις ιστορίες τους.
Τα παιδιά έχουν χρόνια να την επισκεφτούν και οι ιστορίες έχουν αρχίσει να τελειώνουν, η Ονειροφαντασία αρχίζει σιγά σιγά να ξεθωριάζει και να χάνεται…
Ψάχνει παιδιά να της χαρίσουν καινούργιες ιστορίες για να σωθεί.
Έτσι τα παιδιά καλούνται να:
-          Γεμίσουν τα σακίδιά τους με μπόλικη φαντασία, χιούμορ και πνεύμα συνεργασίας.
-          Να σεργιανίσουν όλα μαζί σε μυστικές διαδρομές της πόλης μας, με οδηγό την αγάπη για περιπέτεια και ανθρώπους που θα τα βοηθήσουν σε κάθε βήμα της αναζήτησής τους.
Για όλους αυτούς τους λόγους, καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα κουίζ, στους γρίφους, στις σπαζοκεφαλιές και στα παιχνίδια, και να γεμίσουν το σακίδιό τους με πολλές, πολλές καινούργιες ιστορίες.
Σημειώνεται ότι η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με το Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων.