Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήγασος Ν. Κέρκυρας: Το Άγχος απασχολεί και τα παιδιά μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΧΟΣ
26 Μαΐου 2023 / 17:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ζούμε σε μια κοινωνία που το άγχος κυριεύει όχι μόνο τους ενήλικες αλλά και τα παιδιά.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ζούμε σε μια κοινωνία που το άγχος κυριεύει όχι μόνο τους ενήλικες αλλά και τα παιδιά. Η πίεση σε αυτά για τα μαθήματα του σχολείου ή της εκμάθησης μουσικής, ξένης γλώσσας, αλλά και των αθλητικών δραστηριοτήτων, πολλά παιδιά δεν μπορούν να την διαχειριστούν. Είναι κάτι που το αντιλαμβάνονται οι γονείς, οι δάσκαλοι, οι προπονητές και χρειάζεται να στηρίζουν όλες τις προσπάθειες των παιδιών. Οι άνθρωποι του Πήγασου Νότιας Κέρκυρας, έχοντας στις Ακαδημίες μπάσκετ πάνω από 130 παιδιά, βλέπουν τις συμπεριφορές τους και κάνουν κάτι πολύ σημαντικό ώστε να βοηθήσουν. Κάνουν μια εκδήλωση με την ψυχολόγο Μ. Δάλκου που θα αναπτύξει το θέμα στα παιδιά και τους γονείς που θα είναι εκεί.
 
Η ανακοίνωση – πρόσκληση
 
«Στον σύγχρονο τρόπο ζωής, το Άγχος δεν είναι πια κάτι που αφορά μόνο πολυάσχολους ενήλικες αλλά μια πραγματικότητα που απασχολεί και βασανίζει έντονα και τα παιδιά μας. Ό,τι απασχολεί τα παιδιά αφορά και μας. Αυτό το Σάββατο 27 Μαΐου στις 6 το απόγευμα λοιπόν, στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Γυμνασίου Λευκίμμης διοργανώνουμε μια εκδήλωση σχετικά. Θα παρουσιάσει το θέμα η ψυχολόγος κα Μαριάννα Δάλκου και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, γονείς αλλά και παιδιά. Σας περιμένουμε!!».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια