Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα "Εκπαιδεύοντας λιλιπούτειους ακροατές" (photos)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ
20 Δεκεμβρίου 2023 / 19:43

Έπειτα από πρόσκληση της προϊσταμένης του σταθμού κ. Αλίκης Μπερεδήμα οι φοιτητές παρουσίασαν acapella χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μέσα σε μία διαδραστική παρουσίαση κουκλοθέατρου που επιμελήθηκε η κ. Αλίκη Μπερεδήμα και η κ. Έλλια Τριανταφύλλου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στον Β' Βρεφικό Σταθμό Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με θέμα " Εκπαιδεύοντας λιλιπούτειους ακροατές" από τους φοιτητές της κατεύθυνσης Διεύθυνση Παιδικής, Σχολικής και Νεανικής Χορωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, υπό την επιμέλεια της υπεύθυνης διδάσκουσας Μαέστρου κ. Χριστίνας Καλλιαρίδου, με την συμμετοχή των λιλιπούτειων μελών του σταθμού, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των γονέων.

Έπειτα από πρόσκληση της προϊσταμένης του σταθμού κ. Αλίκης Μπερεδήμα οι φοιτητές παρουσίασαν acapella χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μέσα σε μία διαδραστική παρουσίαση κουκλοθέατρου που επιμελήθηκε η κ. Αλίκη Μπερεδήμα και η κ. Έλλια Τριανταφύλλου. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν χειροποίητα δώρα και εδέσματα. Οι φοιτητές τραγούδησαν τα κάλαντα και στο ΚΑΠΗ.

ΦΩΤΟ@ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΑΡΙΔΟΥ