Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βρούτσης: Εντός του 2024 η κατεδάφιση της κερκίδας του ΕΑΚΚ

ΕΑΚΚ
03 Nov 2023 / 13:41

Ενημέρωση της Διοίκησης του ΕΑΚΚ για όλα τα ανοιχτά θέματα των εγκαταστάσεων, από τον αν. υπουργό Παιδείας, θρησκείας και Αθλητισμού

ΚΕΡΚΥΡΑ Συνάντηση με τον αν. Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος της διοίκησης του ΕΑΚΚ Κώστας Αγάθος και ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, προκειμένου να ενημερωθούν για τα σοβαρά προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ε.Α.Κ. Κέρκυρας.

Στη συνάντηση, ο Υπουργός που είχε ήδη ενημερωθεί εγγράφως για τα θέματα που αφορούν το ΕΑΚΚ, ενημέρωσε ότι έχει ήδη εγκριθεί αύξηση της τακτικής επιχορήγησης του προϋπολογισμού οικ.έτους 2024 κατά 50.000,00 ευρώ.

Επίσης από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου ενημερωθήκαμε ότι ολοκληρώνεται  η μελέτη στατικής επάρκειας Κλ. Γυμναστηρίου και Κολυμβητηρίου το επόμενο δίμηνο καθώς επίσης και για την εγκατάσταση του εργολάβου στο τέλος της εβδομάδας στο έργο που αφορά την τοποθέτηση του δαπέδου στο Κλ. Προπονητήριο.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Βρούτση, όσον αφορά τις μεγάλες παρεμβάσεις (κατεδάφιση κερκίδας σταδίου, αναγόμωση ταρτάν, επισκευή χλοοτάπητα) έχουν δρομολογηθεί για το 2024. .

Επίσης ενημερώνουμε ύστερα από έγκριση χρήσης ταμειακών διαθεσίμων  έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες συντήρησης (χρωματισμοί, αλλαγή εξωτερικών θυρών, αλλαγή και επισκευή σε υδραυλικές εγκαταστάσεις αποδυτηρίων και WC Κλ. Γυμναστηρίου και του Κολυμβητηρίου) και αντικατάσταση φωτισμού στο Κολυμβητήριο.

Επιπλέον θα δημιουργηθεί  χώρος υγιεινής για ΑΜΕΑ στο Κολυμβητήριο και μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη  θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη που αφορά τον Υποσταθμό μέσης τάσης που ηλεκτροδοτεί όλο το Αθλητικό Κέντρο.

Η διοίκηση του ΕΑΚΚ τονίζει ότι θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Κυβερνητικό Βουλευτή Στέφανο Γκίκα  καθώς επίσης και τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας-θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννη  Βρούτση, ώστε να παρακολουθεί στενά την πορεία των προγραμματισμένων παρεμβάσεων που αφορούν τα έργα στο Στάδιο.

ΦΩΤΟ@ΕΑΚΚ