Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας η Έλενα Ράπτη

Έλενα Ράπτη
06 Σεπτεμβρίου 2023 / 14:34
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Συναντήθηκε με τον διευθυντή του ΙΕΚ Θανάση Αγριόπουλο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στο νησί των Φαιάκων και ως αρμόδια για την Τουριστική  Εκπαίδευση, η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη επισκέφθηκε το ΙΕΚ  Τουριστικών Επαγγελμάτων στα Γουβιά. 

Συναντήθηκε με τον διευθυντή του ΙΕΚ Θανάση Αγριόπουλο και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, συνοδευόμενη από τον κυβερνητικό βουλευτή Στέφανο Γκίκα και τη συνεργάτιδά της επί χρόνια Αλεξάνδρα Καλαϊτζόγλου, αντιπρόεδρο του ΔΣ του ΓΝΚ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η στέγαση και η λειτουργία του ΙΕΚ Τουρισμού, όπως και η Σχολή Ξεναγών που τελεί προσωρινά σε αναστολή λειτουργίας, προκειμένου να βρεθούν λύσεις από το Υπουργείο Τουρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προηγούμενη επίσκεψή της στην Κέρκυρα, την περασμένη βδομάδα, η υφυπουργός είχε δεσμευτεί ότι η Σχολή Ξεναγών θα επαναλειτουργήσει κανονικά από το 2024, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που έχουν ήδη δρομολογηθεί. 

Η Έλενα Ράπτη βρίσκεται στην Κέρκυρα, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Διεθνές Φεστιβάλ Μεσογειακών Πολιτισμών που  διοργανώνεται απο το Διεθνές Συμβούλιο Διοργανωτών Εκδηλώσεων Λαϊκού Πολιτισμού και Παραδοσιακών Τεχνών – CIOFF, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σινιών Κέρκυρας.

 

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.