Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θρίλερ στους Αυλιώτες, έπαιζαν από 15:30 ως 19:15 και το ματς δεν τελείωσε ποτέ!

κύπελλο ΕΠΣΚ
22 Φεβρουαρίου 2017 / 19:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Διακοπή 50 λεπτά, συνέχεια με παράταση και πέναλτι, δεν κτυπήθηκε το τελευταίο, δεν έκλεισε το φύλλο αγώνα!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Θρίλερ στους Αυλιώτες στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, που ξεκίνησε στις 15:30, είχαμε διακοπή 50 λεπτών από τον διαιτητή του ματς, συνεχίστηκε, είχαμε παράταση, διαδικασία πέναλτι στο μισοσκόταδο και δεν τελείωσε ποτέ. 
Ο αγώνας που θα ξεκαθάριζε, ποια ομάδα θα έπαιρνε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών ανάμεσα σε Οδυσσέα Αυλιωτών και Ολυμπιάδα είχε νικήτρια την ομάδα της Ολυμπιάδας με σκορ 3-0 στην κανονική διάρκεια του ματς . Το αποτέλεσμα αυτός σε συνδυασμό με το 3-0 του α΄ ματς (μετά από τον μηδενισμό της Ολυμπιάδας) είχε σαν αποτέλεσμα να παίξουν παράταση οι ομάδες, εκεί όπου δεν άλλαξε το σκορ και ο νικητής θα ξεκαθάριζε από την διαδικασία των πέναλτι, όπου όμως δεν ολοκληρώθηκε. Είχαν εκτελεστεί 10 πέναλτι από την πλευρά του Οδυσσέα, εύστοχος ήταν στα οκτώ και εννέα πέναλτι από την Ολυμπιάδα, εύστοχη ήταν στα οκτώ και έμενε το 10 πέναλτι να εκτελέσει η ομάδα των Καρουσάδων, που δεν εκτελέστηκε, αν το κτυπούσαν και σκόραραν θα πέρναγαν στην επόμενη φάση. Διεκόπη λοιπόν το ματς «λόγω σκότους» και μάλιστα τα φύλο αγώνος επρόκειτο να συνταχθεί αργότερα και να κλείσει στα γραφεία της ΕΠΣ Κέρκυρας, αφού τελείωσε ουσιαστικά το ματς 7:15, δεν υπήρχε ρεύμα για να γραφεί το φύλλο αγώνα, ενώ υπήρχε και ένταση για όσα είχαν γίνει. 
Βέβαια έγιναν πολλά στο ματς αυτό και κυρίως από πλευράς διαιτησίας, όπου υπάρχουν πολλά παράπονα από τις ομάδες, είχαμε διακοπή περίπου πενήντα λεπτών, ζήτησε ο ρέφερι Αστυνομία στο γήπεδο για να συνεχίσει το ματς (παρ΄ ότι εδώ και χρόνια οι αγώνες γίνονται χωρίς την παρουσία Αστυνομίας) και γενικά έδειξε ότι σε έναν τέτοιο αγώνα θα έπρεπε η ΕΔ της ΕΠΣΚ να ορίσει έναν έμπειρο διαιτητή, αφού ο Καββαδίας που σφύριξε έδειξε την απειρία του και ουσιαστικά έχασε τον έλεγχο του ματς. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ματς και η παράταση τελείωσαν 18:35 και στη συνέχεια οι ομάδες μπήκαν στη διαδικασία να εκτελέσουν πέναλτι, σε μισοσκόταδο λόγω της ώρας, δεν έβλεπαν και ίσως θα έπρεπε να υπάρξει οριστική διακοπή ενωρίτερα και όχι να εκτελούνται πέναλτι χωρίς να υπάρχει η κατάλληλη ορατότητα. 
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στη διάρκεια του ματς αποβλήθηκαν οι Θ. Μουζακίτης και ο τερματοφύλακας Αλ. Αυλωνίτης από τους γηπεδούχους, στην παράταση και ο Ν. Μουζακίτης (Κανιέμπα) με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να τελειώσουν το ματς με οκτώ παίκτες και τερματοφύλακα (ελλείψει άλλου) τον επιθετικό Κ. Μουζακίτη (Φλο), ενώ αποβλήθηκε και ο Ν. Κροκίδης από πλευράς Ολυμπιάδας η οποία πέτυχε δυο γκολ στο α΄ ημίχρονο με Βλάχο και Μπαντούνο Σπ., ενώ στο β΄ μέρος ο Λούβρος έκανε το 0-3 σκορ με το οποίο τελείωσε το ματς.
Να σημειώσουμε ότι 19:45 ήταν παίκτες παράγοντες προπονητές διαιτητές ακόμα στο γήπεδο!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια