Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υδραίου: Αλήθεια & διάλογος: Άγνωστες λέξεις για την απερχόμενη δημοτική αρχή!

Μερόπη Υδραίου
23 Δεκεμβρίου 2018 / 12:15

ΚΕΡΚΥΡΑ. Απαντώντας στην πρόκληση του Δημάρχου Κώστα Νικολούζου, η Μερόπη Υδραίου αντεπιτίθεται με θέμα τα έκτροπα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Από τη δημοτική παράταξη ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-απάντηση στις δηλώσεις του Δημάρχου Κώστα Νικολούζου: «Η Μερόπη Υδραίου έρχεται για να ενώσει την Κέρκυρα. Ο διχασμός, η αστυνομοκρατούμενη Κέρκυρα και η κατάντια του δημοτικού συμβουλίου είναι το ‘’έργο’’ που αφήνει φεύγοντας ο απερχόμενος δήμαρχος.
Η Μερόπη Υδραίου, ξεκάθαρα και κατηγορηματικά, έχει καταδικάσει κάθε μορφής βία, από όπου και αν προέρχεται.
Άλλοι ήταν αυτοί που απέφευγαν να καταδικάσουν τις ακρότητες και  είχαν επενδύσει στο διχασμό με το ‘’ ή εμείς ή αυτοί’’ . Τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να διχάσουν τους πολίτες της Κέρκυρας. Αυτό είναι το ‘’έργο’’ της απερχόμενης δημοτικής αρχής: ο διχασμός της Κέρκυρας, το συγκρουσιακό κλίμα και ένα περιφερόμενο δημοτικό συμβούλιο που συνεδριάζει παρουσία εισαγγελέα και αστυνομικών δυνάμεων.
Αυτή είναι η απίστευτη κατάντια της Κέρκυρας, εκεί κατάντησαν το Δήμο και τον κορυφαίο θεσμό το δημοτικό συμβούλιο.
Η Μερόπη Υδραίου και η παράταξη μας ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ έρχονται για να ενώσουν τους πολίτες της Κέρκυρας, να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στο Δήμο.
Και αυτό γίνεται μόνο με ένα τρόπο: με την αλήθεια και το διάλογο. Άγνωστες λέξεις για την απερχόμενη δημοτική αρχή.’’