Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία θρησκευτικής μουσικής της Φ.Ε. «Μάντζαρος»

Συναυλία
26 Μαρτίου 2018 / 14:37

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη Μ. Δευτέρα 2/4 στις 20:30 η Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος» θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη πασχαλινή της συναυλία με έργα θρησκευτικής μουσικής στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Σημείο αναφοράς στη φετινή συναυλία θα είναι το έργο του διακεκριμένου συνθέτη και μαέστρου Άλκη Μπαλτά, «Ο Δανιήλ στο λάκκο των λεόντων», το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Κέρκυρα. Θα ακουστούν επίσης έργα των Giuseppe Verdi, Karl Jenkins, Σωτηρίου Κρητικού και Παναγιώτη Βλάχου.
 
Υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σωκράτη Άνθη, με το Μουσικό Σώμα της Φ.Ε. «Μάντζαρος» θα συμπράξουν η υψίφωνος Αναστασία Τζιλιάνου, ο βαρύτονος Πέτρος Καρύδης, ο βαρύτονος Ανδρέας Γκούσης, η πιανίστα Μαριλένα Ελούλ, ο βιολοντσελίστας Αμβρόσιος Βλαχόπουλος, το σύνολο εγχόρδων «Ion Ensemble», η Δημοτική Χορωδία «Δημόδοκος», καθώς και μέλη των Παιδικών Χορωδιών της Ενορίας Ελεούσας Κυνοπιαστών και της Φ.Ε. «Μάντζαρος» (διδασκαλία χορωδιών: Δήμητρα Καλογεροπούλου). Αφηγητής θα είναι ο ηθοποιός Πέρης Μιχαηλίδης, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει η Ναταλία Καποδίστρια.
 
Γενική είσοδος: 5€.