Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύσκεψη για τον τελικό του κυπέλλου

ΕΠΣΚ
21 Φεβρουαρίου 2018 / 16:32
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο φετινός τελικός κυπέλλου της ΕΠΣΚ έχει προγραμματιστεί να γίνει στο ΕΑΚΚ

 και αντίπαλοι θα είναι ο ΟΦΑΜ, που απέκλεισε στον ημιτελικό την ΑΕ Λευκίμμης και η Βολίδα που πέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης Περιβολίου.
Ως είθισται ο αγώνας αυτός έχει το χαρακτήρα γιορτής και οι εισπράξεις πάνε συνήθως για το ταμείο αλληλεγγύης της ΕΠΣΚ ή για κάποιο κοινωνικό ή φιλανθρωπικό σκοπό. Πάνω από όλα όμως έχει τον πραγματικό χαρακτήρα που έχει ένα τέτοιο ματς, που είναι παιγνίδι και πρέπει να γίνεται μέσα σε φίλαθλα πλαίσια εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου, χωρίς   έτσι ώστε να αναδείξει το ποδόσφαιρο.
Η διοργανώτρια και φέτος αποφάσισε να κάνει μια σύσκεψη καλώντας τις ομάδες του τελικού για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για το παιγνίδι και να οργανωθεί καλύτερα από κάθε άποψη. Η συνάντηση θα γίνει Πέμπτη 22/2/2018 και η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει: «Καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων σε συνάντηση συνεργασίας την Πέμπτη22.2.2018 στις 19:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Κέρκυρας, για το συντονισμό της προετοιμασίας  του Τελικού αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που θα διεξαχθεί στο Ε.Α.Κ Κέρκυρας στις 24 Μαρτίου».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια