Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χώρισαν οι δρόμοι του Κρόνου με τον Σπ. Νικομάνη

ΚΡΟΝΟΣ
07 Ιουνίου 2023 / 16:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από δυο πολύ επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας ανάμεσα στον Κρόνο Αργυράδων και τον προπονητή Σπύρο Νικομάνη, οι δρόμοι τους χώρισαν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από δυο πολύ επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας ανάμεσα στον Κρόνο Αργυράδων και τον προπονητή Σπύρο Νικομάνη, οι δρόμοι τους χώρισαν. Όμως η εκτίμηση ανάμεσα στις δυο πλευρές που το πιο πιθανό είναι στο μέλλον να ξανασυνεργαστούν, αποτυπώνεται στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν, με τις ευχαριστίες του Κρόνου προς τον προπονητή και του προπονητή, σε διοίκηση, παίκτες και φιλάθλους τις ομάδας.
 
Η ανακοίνωση του Κρόνου
 
«Η ομάδα μας μετά από δύο χρόνια με οδηγό στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσία της το Σπύρο Νίκομανη ανακοινώνει την από κοινού απόφαση για διακοπή της συνεργασίας μας. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα καθώς ήταν ο άνθρωπος αυτός που την ανέλαβε σε μια δύσκολη καμπή για αυτήν όντας στην επανεκκίνηση της μετά από 2 πολύ δύσκολα χρόνια απραξίας. Είναι αυτός που την οδήγησε ξανά εκεί που της αξίζει κατακτώντας στην πρώτη του σεζόν το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας Κέρκυρας αήττητη και οδηγώντας την σεζόν που μας πέρασε σε μια άνετη παραμονή και κατακτώντας την έκτη θέση στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Ένας άνθρωπος παράδειγμα ήθους και αξιών που σπανίζουν στις μέρες μας. Από την μεριά μας θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας ελπίζοντας σε μελλοντικό αντάμωμα. Είσαι και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας και ένα μεγάλο κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Κρόνου μας».
 
Από την πλευρά του ο προπονητής Σπ. Νικομάνης, ευχαρίστησε τον Κρόνο για την τιμή που του έκανε και την εμπιστοσύνη που του έδειξε, έχοντας δυο χρόνια να θυμάται μόνο χαρές όπως αναφέρει. Επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο και του ποδοσφαιριστές, αφού όπως αναφέρει χωρίς αυτούς δεν θα είχαν επιτευχθεί οι στόχοι της ομάδας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια