Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος σεζόν με ευχαριστίες από τον Κρόνου Αργυράδων

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ
04 Μαΐου 2023 / 17:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η σεζόν που τελείωσε για τα τοπικά πρωταθλήματα αφήνει μια εν μέρει ικανοποίηση για τη φετινή τους διεξαγωγή, αφού ήταν από τα πλέον ήσυχα πρωταθλήματα, οι ομάδες έδειξαν ότι η «ευγενής άμιλλα» στην Κέρκυρα κυριαρχεί, ενώ ελάχιστα ήταν τα παράπονα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η σεζόν που τελείωσε για τα τοπικά πρωταθλήματα αφήνει μια εν μέρει ικανοποίηση για τη φετινή τους διεξαγωγή, αφού ήταν από τα πλέον ήσυχα πρωταθλήματα, οι ομάδες έδειξαν ότι η «ευγενής άμιλλα» στην Κέρκυρα κυριαρχεί, ενώ ελάχιστα ήταν τα παράπονα. Κυρίως στα θέματα διαιτησίας, αλλά σίγουρα πολύ λιγότερα από κάθε άλλη χρονιά. Αυτό αποτυπώθηκε και στην απολογιστική συνέλευση της Ένωσης, ενώ τα όποια λάθη έγιναν μπορεί να είναι οδηγός για βελτιώσεις και περισσότερη δουλειά από όλους τη νέα σεζόν. Μια ομάδα η οποία στερείται γηπέδου κοντά στα είκοσι χρόνια, η οποία έχει γράψει τη δική της ιστορία με τίτλους και διακρίσεις είναι ο Κρόνος Αργυράδων ο οποίος εξέδωσε μια ανακοίνωσή με το τέλος της περιόδου, εκτιμούμε όμως ότι ανάλογη θα έβγαζε το σύνολο σχεδόν των σωματείων, αφού κινούνται πάνω στον ίδιο άξονα:
 
Η ανακοίνωση του Κρόνου
 
Άλλη μια ποδοσφαιρική χρόνια έφθασε στο τέλος της γεμάτη όμορφες στιγμές, δυσκολίες, άγχος, τρέξιμο, χαρές, λύπες αλλά πάνω από όλα υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα και αυτό τον κόσμο που είναι ο κυρίως λόγος ύπαρξης της.
Φθάνοντας στο τέλος αυτής της σεζόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας για την προσφορά τους και την παρουσία τους στην ομάδα μας. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία πάνω από όλα σε όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας που δεν ήταν και λίγοι καθώς επίσης και στους πολλούς εκείνους (οπαδούς - φιλάθλους) μας που τόσο πολύ βοήθησαν σε αυτή μας την προσπάθεια τους αξίζει ιδιαίτερη μνεία.
Επίσης ένα ευχαριστώ σε όλα τα σωματεία της κατηγορίας μας για την ευγενή άμιλλα και άψογη συνεργασία που είχαμε. Τέλος να ευχαριστήσουμε και την ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για την πραγματοποίηση ενός πρωταθλήματος σε πολύ καλό επίπεδο και μιας συνεργασίας άψογη σε όλα τα επίπεδα ελπίζοντας σε μια καλύτερη διοργάνωση πρωταθλήματος και κυπέλλου. Καλό καλοκαίρι.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια