Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε Π. Πετράκη, ο ΟΦΑΜ, έρχονται 3-4 ακόμα ενισχύσεις

οφαμ
16 Αυγούστου 2021 / 16:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο ΟΦΑΜ πριν από τρεις εβδομάδες είχε ευχαριστήσει τον βασικό τερματοφύλακα Σκάρπο Η. για την προσφορά του και έψαχνε τερματοφύλακα. Βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του 22χρονου Πέτρου Πετράκη, που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον ΑΟ Κασσιόπης.

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που θα ξεκινήσει σε ένα μήνα θα είναι σαφώς δυσκολότερο για τις ομάδες της Κέρκυρας, την ΑΕ Λευκίμμης και τον ΟΦΑΜ. Αυτό το γνωρίζουν οι διοικήσεις και προσπαθούν να ενισχύσουν τις ομάδες σε θέσεις που έχουν αδυναμίες. Ο ΟΦΑΜ πριν από τρεις εβδομάδες  είχε ευχαριστήσει τον βασικό τερματοφύλακα Σκάρπο Η. για την προσφορά του και έψαχνε τερματοφύλακα. Βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του 22χρονου Πέτρου Πετράκη, που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον ΑΟ Κασσιόπης. Ενός τερματοφύλακα που έφερε στο νησί ο πρόεδρος της Κασσιώπης Κ. Σγουράκης και ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις από την κατηγορία, με διάφορες ομάδες, ενώ ήταν μέλος και του Αγροτικού Αστέρα στην Β΄ Εθνική. Τον ανακοίνωσε ο Όμιλος το Σάββατο 14/8.
 
Η ανάρτηση
 
Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Πετράκη Πέτρου. Ο 22χρονος Θεσσαλονικιός, παρά το μικρό της ηλικίας του έχει χαράξει πολύ αξιόλογη πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Προηγούμενοι σταθμοί του: Ομόνοια Σίνδου (Α1 Θεσσαλονίκης), Αγροτικός Αστέρας (Β΄ Εθνική) και Παλαιοχώρα Χανίων, ΑΠΕ Λαγκαδά, Αστέρας Ιτέας, Κιλκισιακός, ΑΟ Κασσιόπης (Γ΄ Εθνική).        

Του ευχόμαστε πάνω απ΄ όλα Υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.
Βέβαια ο ΟΦΑΜ πρέπει να πάρει και άλλο τερματοφύλακα και δεν θα είναι έκπληξη ακόμα και η επιστροφή του Σκάρπου, ενώ υπάρχουν συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές και εντός των ημερών αναμένονται ανακοινώσεις για αυτούς που θα φορέσουν την φανέλα της ιστορικής ομάδας του Αγίου Ματθαίου.

Οι πληροφορίες μιλάνε για δεκάρι Β΄ Εθνικής, αλλά και για ενίσχυση με σημαντικούς παίκτες στις θέσεις, του αριστερού μπακ, του αμυντικού χαφ και του κεντρικού κυνηγού. Θα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της διοίκησης του ΟΦΑΜ, που δείχνει να κάνει την υπέρβαση για να ενισχύσει την αγαπημένη της ομάδα. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια