Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οκτώ (8) παίκτες των Ακαδημιών του ΟΦΑΜ στην ανδρική ομάδα

ΟΦΑΜ
22 Ιουνίου 2023 / 16:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Τα τελευταία χρόνια έχει μια πάρα πολύ καλή Ακαδημία, έργο ενός σπουδαίου ανθρώπου και προπονητή του Φώτη Βαρσάκη, ο οποίος με τη στήριξη του Δ.Σ., των γονέων και των συνεργατών του, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και τα αποτελέσματα είναι ορατά.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ είναι ένα από τα καλύτερα σωματεία του νησιού, με πολλούς εγχώριους τίτλους, πρωταθλήματα, κύπελλο, σούπερ καπ, αλλά και συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες. Όλο το νησί ξέρει ότι εκεί στον Άγιο Ματθαίο η ομάδα είναι κάτι το «ιερό», έχει καθολική στήριξη του κόσμου και αυτό που την διακρίνει από την ίδρυσή της είναι να δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά του χωριού και της γύρω περιοχής να φοράνε τη φανέλα της ομάδας.

Τα τελευταία χρόνια έχει μια πάρα πολύ καλή Ακαδημία, έργο ενός σπουδαίου ανθρώπου και προπονητή του Φώτη Βαρσάκη, ο οποίος με τη στήριξη του Δ.Σ., των γονέων και των συνεργατών του, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Φέτος η ομάδα Κ-16 έφτασε ένα γκολ πριν τον τελικό, αλλά κατά γενική ομολογία ήταν από τις κορυφαίες.

Από την ομάδα αυτή η διοίκηση πήρε τη σωστή απόφαση, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια, οκτώ παιδιά της Ακαδημίας θα ενταχθούν στην ανδρική ομάδας, θα κάνουν την προετοιμασία και ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός θα πάρουν το χρόνο συμμετοχής που θα κρίνει ο νέος προπονητής, Γιάννη Καλούδης. Μια πρωτοβουλία της διοίκησης και του τεχνικού τιμ, που βάζει μπροστά ένα σχεδιασμό να «γεμίσει» το ρόστερ με όσα περισσότερα νέα παιδιά των Ακαδημιών μπορεί, έτσι βάζει γερές βάσεις για μια ομάδα με μέλλον. Τα παιδιά αυτά με τον προπονητή και τον πρόεδρο Σπύρο Κουρή (παλιά δόξα της ομάδας) βρέθηκαν στα γραφεία για να έχουν μια συζήτηση και να προγραμματίσουν τη νέα σεζόν με αυτούς στο ρόστερ.

 

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ

 

Εκτός από πολύ καλοί μαθητές Λυκείου, αυτά τα παιδιά είναι ταυτόχρονα και το μέλλον του Συλλόγου μας. Μαζευτήκαμε απόψε (21/6) παρουσία του προπονητή μας, με τα οκτώ παιδιά της Ακαδημίας μας που θα βρίσκονται στο φετινό ρόστερ της ομάδας μας.

Επιβάλλεται από εμάς να πάρουν χρόνο συμμετοχής στη νέα αγωνιστική χρονιά και χρειάζεται από αυτούς, εκτός από τον απαραίτητο ζήλο και μια προσπάθεια να βρουν χρόνο ανάμεσα στα μαθήματά τους και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται.

Είμαστε περήφανοι γι αυτούς και τους ευχόμαστε να γίνουν μια μέρα πρότυπα για τα παιδιά που θα ακολουθήσουν. Πάνω από όλα Υγεία στους:

Βρυώνη Γιώργο, Βρυώνη Σωτήρη, Σπίνουλα Σπύρο, Καπαρό Κωνσταντίνο, Ανδριώτη Χάρη, Σούκερα Αλέξη, Μέριανο Σπύρο, Γκερμπεσιώτη Κωνσταντίνο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια