Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλική νίκη με 3-1 η Κ20 του ΑΟΚΚ τον Κρόνο

Κ20 ΑΟΚΚ
04 Σεπτεμβρίου 2017 / 15:09
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φάνηκε πιο έτοιμη η Κ20 του ΑΟΚΚ σε φιλικό ματς που έδωσε το περασμένο Σάββατο στο Περιβόλι με αντίπαλο τον Κρόνο Αργυράδων,

αφού νίκησε με 3-1. Βέβαια η Κ20 του ΑΟΚΚ ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της από την προηγούμενη Κυριακή όταν αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και φάνηκε η αγωνιστική της ετοιμότητα, ενώ ο Κρόνος που είναι στα μισά του σταδίου προετοιμασίας ήταν βαρύς (λογικό είναι), αλλά τεχνικός Βασίλης Ξάνθης είδε αυτό που ήθελε, είδε την προσπάθεια των παικτών του και ξέρει ότι έχει χρόνο για  να είναι η ομάδα του έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Ο Νικολούδης άνοιξε το σκορ στο 27΄και ο ίδιος στο 60΄ έκανε το 0-2 για τον ΑΟΚ, ενώ μείωσε δέκα λεπτά αργότερα ο Πετρόγιαννης. Ο ΑΟΚ πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 75΄ με τον Λάμπογλου.

Κρόνος (Β. Ξάνθης): Ζάχος, Πουλημένος, Πετρόγιαννης, Λυμπόπουλος, Ρέβης, Στρατηγός, Κονισπολιάτης, Παπαστεργίου, Κοιλιάρας, Σάλα, Κυριζάκης (έπαιξαν και οι Βλαχόπουλος, Δ. Βλάσσης (Γαμπρός), Μ. και Ν. Σαγιάς, Γιαννούλης, Ασπιώτης, Καραϊσαρλής).

Κ20 ΑΟΚ (Κ. Χριστοφοράκης): Θανασούλας, Τσάνης, Νικολούδης, Παναγιωτίδης, Γκίτσης, Κεβέν, Βλάχος, Ζαϊμι, Τρεπεκλής, Μίσκου, Νικολάου (έπαιξαν και οι Οικονομόπουλος, Ν. Ζωχιός, Χριστακίεφ, Σπαχίου, Λάμπογλου).

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια