Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκη για την Κ20 του ΑΟΚΚ, 1-0 τον Λεβαδειακό

Τμήματα υποδομής
29 Μαΐου 2017 / 19:01
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Κ20 του ΑΟΚΚ σε εξ αναβολής παιχνίδι, κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα,

ο οποίος ήταν χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δυο ομάδες. Το ματς που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣΚ και ξεκίνησε στη μία το μεσημέρι, ήταν «αγγαρεία» για τους παίκτες των ομάδων και κρίθηκε από αυτογκόλ, πέντε λεπτά πριν το τέλος του, σε μια προσπάθεια του Κ. Γραμμένου.
Διαιτητές ήταν οι Κερκυραίοι Νικόπουλος, Μουζακίτης, Μυρίλλας και ο τεχνικός της ομάδας Αν. Κουρής χρησιμοποίησε τους Βαρσαμίδη, Βλάχο, Τζατζανά, Μίσκου, Μουσαζάντε, Ματσοβίλα,  Τσιριγώτη, Τρεπεκλής, Βασιλάκη, Λάμπογλου, Πέκι (έπαιξαν και οι Γραμμένος, Ζαϊμι, Παπαϊωάννου).
Να σημειώσουμε ότι η Κ20 έχει δυο ακόμα «υποχρεώσεις» στο πρωτάθλημα, παίζει σήμερα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο την Πέμπτη 1 Ιουνίου, στα Σπάτα με την ΑΕΚ, όπου και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της.
 
Πολύ κόσμος στα δοκιμαστικά για Κ20 και Κ17
 
Εν τω μεταξύ, Σάββατο και Κυριακή έγιναν στο γήπεδο του Ορφέα στο Κανόνι δοκιμαστικές προπονήσεις από τον ΑΟΚΚ για ποδοσφαιριστές του νησιού που ηλικιακά μπορούν να πλαισιώσουν τις ομάδες Κ20 και Κ17. Πολλά παιδιά έδωσαν το παρών, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να ενταχθούν στις ομάδες αυτές και μέσα από εκεί ελπίζουν ότι αργότερα θα αναδειχθούν και θα φτάσουν την επαγγελματική ομάδα. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια